Hastane doktor kadrosunu güçlendiriyor!

Karacabey Devlet Hastanesi, eksik dallara yapılan uzman atamalar ile doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hastaneye yeni atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktoru Bilge Durgut ve Fizyoterapist Ayşıl Siyok Tiryaki hasta kabulüne başladı.
Fizyoterapist Ayşıl Siyok Tiryaki hizmete hazır
Ayşıl Siyok Tiryaki’nin de Karacabey’e atanmasıyla, hastanede görev yapan Niyazi Koparan ile birlikte Fizyoterapist sayısı 2′ye yükseldi. Karacabey’e Antalya’nın Demre ilçesinden gelen Fizyoterapist Ayşıl Siyok Tiryaki, 9 yıllık meslek hayatında Antalya Demre’nin yanı sıra Van’ın Başkale ilçesinde de görev yaptı. Tiryaki ayrıca, 5 yıl da Düzce ve Denizli’de özel sektör bünyesinde hizmet verdi. Yaralanma, hastalık, doğuştan gelen özür, hareket sistemi bozuklukları veya diğer durumlardan kaynaklanan ağrı ve fonksiyon bozukluklarından yakınan kişilere hekimin tanısına uygun bir fizik tedavi programı planladıklarını ve uyguladıklarını belirten evli ve bir çocuk annesi Fizyoterapist Ayşıl Siyok Tiryaki, hizmete hazır olduklarını kaydetti.
Çocuk Doktoru Durgut hasta kabulüne başladı
Karacabey Devlet Hastanesi’nde uzun süredir devam eden Çocuk Doktoru sıkıntısı sona erdi.
Çocuk doktoru yetersizliği nedeniyle sürekli eleştiri konusu olan Karacabey Devlet Hastanesi’ne yeni çocuk doktorunun göreve başlaması ilçede memnuniyet oluşturdu.
Karacabey’e atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktoru Bilge Durgut, hasta kabulüne başladı. Durgut’un atanması ile hastanede bu dalda, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yavuz Kaan Bütün’le birlikte 2 hekim hastalara hizmet verecek.
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi’nden Karacabey’e atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Bilge Durgut’un aynı zamanda ilçeden bir süre önce ayrılan Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı Osman Durgut’un eşi olduğu öğrenildi.
2005 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi’ni bitiren Bilge Durgut, 2010 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlığı’nı kazandı. Zorunlu eğitimini Tokat’ın Zile ilçesinde tamamlayan Durgut, 2014 yılından bu yana da Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi’nde görev yapıyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.