Hasancan ve Haktan’ın dillere destan sünneti

Karacabey Belediyesi personelinden Ertuğrul&Aylin Türkkan çiftinin çok değerli oğulları Hasancan ve Haktan muhteşem bir düğünle erkekliğe ilk adımlarını attı.
Aynur&Aziz Erlinç ve Kevser&Orhan Türkkan’ın da torunları olan Hasancan ve Haktan, Hüseyin Oruç Peker Düğün Salonu’nda yapılan dillere destan törenlerinde, sünnet çocuğu olmanın keyfini doyasıya çıkardı.
Okunan Mevlid-Şerif’in ardından kına yakılarak devam eden cemiyette Ertuğrul&Aylin Türkkan çifti çocuklarıyla birlikte alkışlar eşliğinde törenin ilk dansını gerçekleştirdi.
Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet şöleni renkli görüntülere sahne olurken, konuklar oyun havaları eşliğinde doyasıya coşarak eğlenceyi doruklara taşıdı.
Davetlileri tek tek kapıda karşılayan Aylin&Ertuğrul Türkkan çifti erkekliğe ilk adımlarını atan oğulları Hasancan ve Haktan’ı sünnet ettirtmenin heyecan ve mutluluğunu gün boyunca yaşadı. Sünnet düğünü birbirinden eğlenceli anlara tanıklık ederken, Türkkan ailesi, bu en anlamlı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
Düğüne katılan konuklar sünnet töreninin büyülü atmosferinde unutulmaz bir gün yaşarken, Türkkan ailesi misafirleri ile birlikte geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi.
Biz de Meltem Gazetesi olarak, Hasancan ve Haktan Türkkan’ı tebrik eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılı bir birey olmalarını temenni ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.