Egemen, erkekliğe ilk adımı attı

Karacabey’in seçkin ailelerinden Serkan ve Mehtap Demirtaş çifti oğulları Egemen için unutulmayacak bir sünnet töreni düzenledi.
Yörem Radyo ve Takip Gazetesi sahibi İbrahim Tunalı ve Ziraat Odası’ndan emekli Semih Demirtaş’ın da torunu olan Egemen dillere destan sünnet cemiyetinde erkekliğe ilk adımını attı.
Çok sayıda davetlinin katıldığı Class Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli sünnet töreni görülmeye değerdi. Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından verilen yemek ziyafetiyle devam eden cemiyette, alkışlar arasında davetlilerin arasına gelen Egemen, kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.
Egemen’in delikanlılığa ilk adımı atmasının heyecanının yaşandığı gecede açılış dansını yapan Mehtap ve Serkan Demirtaş çiftinin mutlulukları da yüzlerinden okunuyordu. Öte yandan kına töreni için Türkiye’m ve 10. Yıl Marşı ile sahneye çıkan Egemen ve arkadaşları, davetlilerden büyük alkış aldı.
Bu anlamlı günlerini onurlandıran konuklarla tek tek ilgilenen genç anne ve baba, duygulu anlar yaşarken, akraba ve dostlarıyla birlikte gecenin geç saatlerine kadar eğlencenin tadını çıkardı.
Bizde Meltem Gazetesi olarak Mehtap ve Serkan Demirtaş çiftini kutluyor, oğulları Egemen’in diğer mürüvvetlerini de görmelerini temenni ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.