Hamidiye ve Saadet’te, “Saadetli Günler”

Hamidiye ve Saadet’te, “Saadetli Günler”
CHP Karacabey Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, önceki akşam Saadet ve Hamidiye Mahalleleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
İlçe Başkanı Orhan Karabaş ve CHP Belediye Başkanı Enver Kartal, Saadet Mahallesi’ndeki dernek binasında yöneticilerle bir araya gelerek, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimde destek istedi. Dernek Başkanı Hasan Çalıbaşı, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen ziyarette Enver Kartal, her iki mahallenin sorunlarını iyi bildiklerini belirtti. Kartal, “Karacabey’de yaşayan her vatandaşı eşit şekilde görüyoruz. Seçilmem halinde siyasi kimliğimizi bir kenara bırakacağım. Şehir merkezindeki mahalleler Belediye hizmetlerinden nasıl faydalanıyorsa, Saadet ve diğer mahallelerde aynı şekilde bu hizmetleri alacak.
Biz Sosyal Demokrat bir Belediye anlayışıyla önce insana hizmet edeceğiz. Saadet ve Hamidiye Mahalleleri için hazırladığımız projelerimiz tamamlandı. Mahalledeki işsizliğe çözüm getirebilmek için eğitim sorunlarına ağırlık vereceğiz. Sağlık Ocağı ve Düğün Salonu zaman yitirilmeden yapılacaktır. Belediye olarak bu mahallelerimize kurs ve burs gibi hizmetlerde öncelik düşünüyoruz. Seçilmemiz halinde bu yatırımları gerçekleştireceğimizin sözünü veriyorum” dedi.
Dernek Başkanı Hasan Çalıbaşı, mahalle olarak altyapı, işsizlik, eğitim ve barınma gibi ciddi sorunlarını olduğunu belirtti. Çalıbaşı, şimdiye kadar seçim döneminde bir çok söz verildiğini ancak, hiçbirinin yerine getirilmediğini söyledi. Çalıbaşı, “Bundan önce 10 yıl Belediye Başkanlığı yapanlar bizi 10 dakika dinlemediler. Bizler şimdiye kadar boş vaatlerle sürekli oyalandık. Bize balık yemesini değil, balık tutmasını öğretin. Sizden isteğimiz günü kurtarmaya yönelik yardımlar değildir. Geleceği kurtaracak yatırımlar yapmanızdır” diye konuşarak, Enver Kartal’a öncelikli sorunlarını ve beklentilerini aktardı.
CHP’nin Saadet ve Hamidiye Mahalleleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretinde son olarak Saadet ve Hamidiye Mahalleli vatandaşlara seslenen İlçe Başkanı Orhan Karabaş, 29 Mart Yerel Seçimleri için yola çıkan Başkan Adayı Enver Kartal ve ekibine güvenmelerini istedi. Karabaş, yapamayacakları hiçbir şeyin sözünü vermediklerini ifade ederek, yıllık 20 trilyon bütçesi olan Karacabey Belediye’sinin her mahalleye ve kentteki tüm vatandaşa Sosyal Demokrat bir anlayışla herkesi mutlu eden gül gibi hizmet yağdıracağını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.