Hamidiye son nefeste, İsmetpaşa güle oynaya

Köyler Ligi’nde finalin adı belli oldu:
Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü’nce düzenlenen ve Süt Birliği’nin büyük destek verdiği, “Kaymakamlık Köyler Ligi Futbol Turnuvası”nda finale Hamidiye ile İsmetpaşa çıktı.
M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda önceki gün oynanan yarı final mücadeleleri nefes kesti. Hamidiye, Beylik’i son saniyede bulduğu golle 3-2 yenerken, İsmetpaşa da özellikle 2. devrede üstün oynadığı karşılaşmayı 4-1 kazandı.
            Hamidiye-Beylik maçını Levent Güven ve İsmetpaşa-Ortasarıbey karşılaşmasını ise Mehmet Şentürk yönetti. Şaban Çolak ile Kemal Çeltik ise mücadelelerde yan hakemlik yaptı.
Gergin maç
            Günün ilk maçı kelimenin tam anlamıyla heyecan doluydu. Tansiyonun bir an bile düşmediği maçın ilk yarısını Yasin’in golüyle Hamidiye 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya daha istekli başlayan Beylik, Emre ile beraberliği yakaladı. Daha sonra Umut’la Hamidiye bir kez daha öne geçti. Maçın 90. dakikasında Yunus’un şık kafa golüyle Beylik skoru yeniden dengeledi. Karşılaşma tam bu skorla bitecek derken, sahneye tecrübeli Kemal çıktı. Beylik Kalecisi Gökay’ın sektirdiği topu iyi değerlendiren Kemal, Hamidiye’yi finale taşıdı.

            Hamidiye’nin son saniyede gelen golünden sonra Beylik’li futbolcu ve kenar yönetim maçın hakemi Levent Güven’e yoğun itirazlarda bulundu. Gol öncesi Hamidiye lehine verilen serbest vuruşun düdük çalmadan kullandığını ileri süren Beylikliler, yan hakem Kemal Çeltik’in de ofsayt bayrağını kaldırdıktan sonra indirdiğini iddia etti.
            Beylikliler, kalan süreyi oynamadan sahayı terk etmek istedi. Yaşanan tartışmaların ardından hakem maçın bitiş düdüğünü gösterdi.
            Saha içindeki tartışmalar, saha dışına da yansıdı. Beylik, karşılaşmada kural ihlali yapıldığı gerekçesiyle itirazda bulunacağını açıkladı. Polisin de müdahalesiyle istenmeyen olaylar büyümeden yatıştırıldı.
3 kırmızı kart
           Yarı final ikinci karşılaşmasında ise İsmetpaşa ile Ortasarıbey sahneye çıktı. İlk devrede karşılıklı ataklar gol getirmedi. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise kartlar havada uçuştu. İsmetpaşa’dan Hilmi, Ortasıbey’den ise Kaptan Aytaç ile Savaş kırmızı kart gördü. İki takım da hakem Mehmet Şentürk’ün verdiği ve vermediği kararlara isyan etti.
           İkinci yarıda daha üstün ve istekli olduğu gözlenen İsmetpaşa rakibini 4-1 yenerek adını finale yazdırdı. İsmetpaşa’da golleri; Furkan (2), Özer (Pen.) ve Zafer atarken, Ortasarıbey’in şeref sayısı 90. dakikada penaltıdan Savaş’tan geldi.
            Köyler Ligi’ndeki yarı final mücadeleleri bu şekilde sona ererken, turnuvanın en büyüğü 27 Aralık saat 13.00’te yine M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda belli olacak. Bu maçtan önce ise saat 11.00’de Beylik’le Ortasarıbey üçüncülük maçına çıkacak.
KADROLAR:
Hamidiye: Rahim, Emre Boşnak, Kenan, Emin, Sadık, Yunus, Umut, Kemal, Yasin, Yalçın, Onur, Fehim, Feridun, Ahmet, Mustafa ve Oğuz.
Beylik: Gökay, Ersoy, Erdal Canseven, Erdal Akın, Yunus, Yalçın, Coşkun, Serhat, Emre, Tezel, Murat, Hasan, Ramazan, Mustafa, Özcan, Sabri, Anıl, Utku ve İlkay.
İsmetpaşa: Oğuzhan, Ceval, Cemil, Hilmi, Nuri, Kamil, Zafer, Özer, Efkan, Gökhan, Furkan, Ziya, Bünyamin, Halil, Anıl ve Abdüsamet.
Ortasarıbey: Yalçın, Aytaç, Uğur, Yasin, Samet, Harun, Dündar, Umut, Ömür, Bekir, Savaş, Eray, Özden, Emre, Ümit, Nail, Cemal ve Özer.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.