Hamidiye çok iddialı

 

Hamidiyespor Kulübü Başkanı Metin Kaya, Köyler Ligi'nde bu Pazar finalde karşılaşacakları Bakırköyspor'a saygı duyduklarını ancak şampiyonluk için çok iddialı olduklarını söyledi.

Bu yılki Köyler Ligi'nin geçen yıllara oranla daha zorlu geçtiğine dikkat çeken Kaya, dördüncüsü düzenlenen organizasyonda üçüncü kez final oynanacak olmalarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Hamidiye-spor olarak Köyler Ligi'nin amacına uygun bir şekilde mücadele etmeye çalıştıklarını belirten Başkan Metin Kaya, “Şunu açıkça ifade etmeliyim ki, bu yılki turnuvanın en zor grubuna düştük. A Grubu'ndaki tüm rakiplerimiz güçlüydü. Ancak tüm bu zorluklara rağmen grubu lider bitirmeyi başardık. Çeyrek finalde Sultaniye'yi ve yarı finalde de Ortasarıbey'i yenerek bir kez daha finale çıktık.

Bakırköy'e saygı duyuyoruz!

Şimdi ise, şampiyon olmamız için önümüzdeki tek engel Bakırköy kaldı. Rakibimize saygı duyuyoruz. Gerçekten iyi mücadele ediyorlar. Final maçlarında favori olmaz. Biz şampiyon olmak istiyoruz. Ancak, her şeyden önemlisi final maçının saygı ve centilmenlik içinde geçmesi tek dileğimizdir. Herkesi sağduyuya davet ediyoruz. Umut ediyorum ki, maç sonunda kazanan dostluk ve kardeşlik olur” dedi.

Hakemlerin de hata yapabileceğine dikkat çeken Başkan Metin Kaya, “Ancak burada önemli olan daha fazla dikkat edilmesidir. Köyler Ligi'nin başladığı tarihten bu güne değin, tüm takımlar için yanlış ve doğru hakem kararları uygulanmıştır. Bu kararlar bazen bir takımın kaybetmesine bazen de kazanmasına neden olmuştur.

Bizler ve oyuncularımız profesyonel değiliz. Hep birlikte amatör ruhu ilçemize aşılamaya çalışıyoruz. O nedenle de bazen maçın atmosferinden yanlış kararlara tepkimiz oluyor. Hakemlerimizden daha fazla dikkat, anlayış ve özveri bekliyoruz” diye konuştu.

Takım olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini vurgulayan Hamidiyespor Kulübü Başkanı Metin Kaya, “Futbolcularımıza güvenimiz tam. Şampiyonluk için çok iddialıyız. Saygı ve centilmence geçmesini dilediğimiz final maçında, inşallah ipi göğüsleyen biz oluruz” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.