“Halkın ve çiftçinin yeni Ziraat Odası açılıyor!”

Karacabey Ziraat Odası’nın ilçe halkına ve çiftçiye kazandırdığı yeni hizmet binasının açılışı töreni Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de katılımlarıyla 7 Aralık Cuma Saat:14.00’de gerçekleştirilecek. Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem şölen havasında yapılacak olan açılışa tüm Karacabeyliler’i ve ilçe halkını davet etti. Yeni Ziraat Odası binasının gerçek sahiplerinin Karacabey halkı ve çiftçilerin olduğuna vurgu yapan Başkan Erdem, “Hizmet bir yoldur. Hak nasip eder. Halk takdir eder. Türkiye’nin en modern Ziraat Odası binasının hizmete girmesine vesile olduk. Böylesine güzel bir eser geleceğe yatırımdır” dedi.
Dün yeni hizmet binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Erdem ve Ziraat Odası Meclis üyeleri, Karacabey halkına ve çiftçisine yakışır bir hizmeti daha gerçekleştirmenin onurunu yaşadıklarını belirttiler.
7 Aralık Cuma günü ilçe halkının ve çiftçinin hizmetine sunulacak olan Ziraat Odası yeni hizmet binası hakkında bilgi veren Başkan Erdem, “11 ay gibi kısa bir sürede Mecidiye Mahallesi İstiklal Ortaokulu yanına yapılan yeni hizmet binamızın inşaatı tamamlandı. Karacabey halkına ait olan bu yerin arsası Karacabey Belediye Meclis üyelerinin oy birliğiyle Ziraat Odası’na tahsis edilmiştir. Tamamen Oda öz kaynakları kullanılarak 3 milyon TL’ye mal olan yeni hizmet binasının yeri için Karacabey Belediye Meclisi’nden 1.974 metrekare arazi tahsis edilirken, 85 metrekare de bu alana takviye yapıldı. Toplamda 2 bin 59 metrekare olan Ziraat Odası’nın kullanım alanı ise 1.945 metrekaredir. Biz çiftçilerimizden aldığımız parayı, hizmet olarak çiftçilerimize geri veriyoruz. Çiftçimizin parası; onun alın terinin, el emeğinin karşılığıdır. Bu nedenle, bir kuruşunu dahi harcarken bunun bilincindeyiz. Çiftçilerimizin aidatları toplanarak ve kuruş kuruş biriktirilerek yeni Ziraat Odası binasının yapımına harcanmıştır. Yeni binamız dış ticaret uzmanından teknoloji ve bilime ayak uyduran laboratuvarlara kadar hizmet verecek. Özellikle pazarlama alanında uzmanlarla çalışacağız. 3 kat inşa edilen yeni Ziraat Odası hizmet binasının birinci katı 450 m2, ikinci katı 400 m2 ve üçüncü katı da 300 m2. Şeffaf ve camlarla çevrili yeni binanın içinde mini konferans salonu, meclis salonu ve hizmet odaları yer alıyor. Çiftçilerimiz buraya geldiklerinde her şeyi bulacaklar. Bilimin ışığında çiftçilerimize en iyi hizmeti vermek bizi çok mutlu edecek. Yeni binamızla birlikte teknolojiye ayak uydurarak, çiftçilerimizle daha fazla bütünleşeceğiz. Tarıma önem veren toplumlar ayakta kalırlar sözüne binaen göreve geldiğimiz andan itibaren temel amacımız her zaman çiftçiye hizmet olmuştur. Meclis arkadaşlarım ile birlikte çiftçilerimizin emanetlerine sahip çıkarak, Türkiye’nin en modern Ziraat Odası binasının hizmete girmesine vesile olduk. Böylesine güzel bir eser geleceğe yatırımdır. Karacabey halkının ve çiftçilerimizin el ele verip, Ziraat Odası Meclisi’nin de aynı elle onlara bağlı kalması ile yeni binamız inşa edilmiştir. Bu gurur ilçe halkımızındır, çiftçilerimizindir. Meclis arkadaşlarım ile birlikte çiftçimize layık olmaya gayret ettik. Özveriyle gece gündüz çalışan oda personelim ile Ziraat Odası Meclis Üyesi arkadaşlarıma yeni binanın yapımı süresince bana inanıp, güvendikleri ve sonuna kadar destek oldukları için çok teşekkür ediyorum. Meclis Üyesi arkadaşlarımla birlikte Karacabey Ziraat Odası’nın gerçek sahipleri olan halkımızı ve çiftçilerimizi, büyük bir aksilik olmadığı takdirde Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’nin katılımlarıyla 7 Aralık 2018 Cuma günü saat 14.00’te şölen havasında gerçekleştireceğimiz Ziraat Odası yeni binasının açılış törenine davet ediyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.