“Çıkış yolumuz üretmektir”

Karacabey Vatan Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Kurur yazılı bir basın açıklaması yaptı. Kuru,   “Karma ekonomiye geçerek üretim ekonomisine girecektir, çıkış yolumuz üretmektir. Başka çıkış yolumuz yoktur. Vatan partisi olarak elimizden geleni milli hükümeti kurmak için yapacağız” dedi.

Kurur açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Şu günlerde haberleri yan yana koyun ve toplayın ülke nereye gidiyor ve hatta Dünya nereye gidiyor yanıt bulacaksın.

Ülkenin Türk akımı ile Rusya +Türkiye +Batı Avrupa bağlantısı stratejik anlam kazandı.

Türk ve Rusya Cumhurbaşkanları bir araya geldi,vurguladıkları gibi ülkemizle uzun vadeli bir dostluk gelişiyor , ülkemiz ABD sıkıştırmalarına meydan okunuyor.

2019 yılında ülkemizin geleceği açısından çok önemli kararlar var, ülkemizi parçalamaya kalkanları kendi hava savunmamız kurulmasın diye ABD elinden geleni yaptı , ülkemiz hava savunmasında S- 400’leri aldı , bu ABD’ye meydan okumadır.

Ülkemizi AKP idare edememektedir,ülkenin mecburiyetleri ülkemizin geleceği durumundan ABD ye meydan okunmaktadır, aslında ABD- TÜRK savaşı yaşanmaktadır.

Ülkemiz için iyi şeylerde olmaktadır. Katar’ın beşli ittifak önerisini Türkiye ye Vatan Partisi duyurdu , Katar ve Irak ile en üst düzeydeki görüşmede bu öneriyi gündeme koydu , gerçekçi plan ülkemizin bu bölgede Türkiye – Suriye- Irak – İran – Katar ittifakını oluşturmaktır.

Beşli ittifak ABD dayatmalarına yeni bir meydan okumadır. ABD’nin batı Asya ülkelerini bölme planı yerle bir olmuştur.

Türk akımı ve beşli ittifak önerisini yan yana koyarsanız batı Avrupa’dan Türkiye Rusya Suriye Irak İran ve Katara kadar bir ittifak oluşmaktadır.

Şanghay işbirliği örgütü ( şiö ve çin’in ) bir kuşak bir yol projesi bu ittifakı Orta Asya Türk cumhuriyetlerinin Hindistan Pakistan Kore ve Çin halk cumhuriyetine kadar genişliyor.

Böylece Pasifik okyanusundan Atlas okyanusuna kadar bir insanlık cephesi kuruluyor, bu cephenin ağırlığı oluşturuluyor bağımsız yaşamak isteyen

devletlerin bugün emperyalizme karşı mücadelenin esas gücü milli devletlerdir.

İnsanca yaşamak isteyen halklar bu cephede milli bağımsızlık ve üretim cephesidir ,Dünya üretimini gelişmede lokomotif yapan ülkeler bu cephede buluşuyor.

Yeni bir Dünya kuruluyor, ABD dolar saltanatının sonuna gelmiş bulunuyoruz,Türkiye yeni dünya kuruluşunun ön cephesinde yer alıyor. ABD’nin Fetö gladyosunun darbesini ezen ve PKK’yı hendeklere gömen Türkiye yeni dünyanın kuruluşunun silahlı mücadelesiyle ve aynı zamanda ekonomik örgütlerle katkıda bulunuyor, 2014 yılından beri yürüyen süreç budur.

Atatürk devrimini tamamlayacağımız süreç başlamıştır.

Yeni dünyanın ön cephesinde bulunan Türkiye büyük kararlarla ilerlemektedir.

Bu süreç ikiyüz yıllık Türk devriminin tamamlanması sürecidir, Avrasya Türkiyenin Atatütk devrimini tamamlayacak iklimdir.

1945 yılı sonrasında ABD denetimine düşen Türkiye, şimdi ABD denetiminden kurtularak Atatürk devrimini tamamlayacağımız bir sürece girmiştir.

Bunun adı DEVRİM’dir.

Şimdi üretim ekonomisini inşa ederek ilerleyeceğiz.Bunu başarma”k için milli hükümet işçi ve çiftçiden sanayici ve tüccara kadar üretici sınıfların hükümeti olacaktır.

Milli hükümet, siyasal düzleminde VATAN PARTİSİ milli hükümetin başında olacaktır,tüm partilerle beraber kurulacaktır, PKK partisi HDP hariçtir,milletin çıkışı budur.ülkemiz milli beraberlikle ülkenin çıkışını bulacaktır.

Karma ekonomiye geçerek üretim ekonomisine girecektir, çıkış yolumuz üretmektir. Başka çıkış yolumuz yoktur.

Vatan partisi olarak elimizden geleni milli hükümeti kurmak için yapacağız .

Halkımızın çıkışı budur.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.