Halkın gözü-kulağı-dili olacağız!

CHP’de İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan ilk isim Gönül Avil oldu:

*CHP’de 24 Nisan’daki kongrede başkanlığa aday olacağını açıklayan Belediye Meclis Üyesi Gönül Avil, başarı çıtasının yükseleceğini söyledi.

*Birlik ve beraberlik mesajları veren Avil, herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini belirterek, “Zaman, Cumhuriyet Halk Partisinin sırtına binme değil, Cumhuriyet Halk Partisini sırtında taşıma zamanıdır. Buna bütün kadın yüreğimle inanarak yola çıktım” dedi.

 İlçe Başkanlığına aday olduğunu duyuran Gönül Avil’in Parti Binası’nda dün yaptığı basın açıklamasına çok sayıda CHP’li katıldı.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Gönül Avil, CHP’ye hizmet etmekten onur duyduğunu dile getirdi.

Partililerin yoğun isteği üzerine ilçe başkanlığına aday olduğunu belirten Avil, “Ülkemizin şu sıkıntılı döneminde her CHP’li gibi duyduğum sorumluluk duyguları içinde başkanlığa adayım. Zor ancak bir o kadar da onurlu göreve, partili arkadaşlarımın şahsıma yönelttikleri yoğun istek ve destekleri sonucu talip oldum.

Bu görevi yürütecek enerji ve heyecana sahibim!

Adaylığım gündeme geldikten sonra her biri yönetim kurulunda başarıyla görev yapacak çok sayıda delege arkadaşım ‘Gönül Hanım, yanındayız, hiçbir görev talebimiz yoktur. Eksikliğini hissettiğin her kurulda bize asıl ya da yedek listede yer verebilirsin. Koşulsuz destekliyoruz ve yanında olacağız’ demiştir.

Öncelikle beni sonsuz onurlandıran arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu görevi yürütecek enerji ve heyecana sahibim!

Arzum tek listeyle seçime gitmekti. Çünkü önümüzde bir yerel seçim var. CHP de bu seçimde en şanslı partilerden birisi. Karacabey’de yerel seçimleri kazanacak güçteyiz. Kongreye tek listeyle girmek, kırgınlık yaşamadan, gücümüzü bölmeden hızla Belediye seçimlerine yoğunlaşmak en büyük arzumdur. Bu konuda umutlarımı yitirmiş değilim.

Herkesi kucaklayacağız!

Karacabey’de partimizi kucaklayacak, herkesin beğenisini kazanacak bir yönetim kurulu oluşturduktan sonra tam bir ekip çalışması yapacağız.

Yönetim kurulu dışında oluşturacağımız komisyonlarda halkımızın sorunlarını didik didik edeceğiz. Çözüm yolları arayacağız. Halkımızın sorunlarıyla ilgili hazırladığımız raporları il yönetimimize ve genel merkezimize bildireceğiz.

Her mahallede ve köyde komisyon oluşturacağız. Bu komisyonlar sayesinde her mahalle ve köydeki sorunlardan anında haberdar olacağız. Mahalle ve köy muhtarlarıyla, sivil toplum örgütleriyle sürekli diyalog kuracağız, sıcak ilişki içinde olacağız.

Parti üst kurullarımızın Karacabey’de gözü kulağı olacağız. Onların çalışma ve fikirlerini Karacabey’de yaşayan tüm yurttaşlarımıza ulaştırtacağız.

Partili üye sayımızı hızla artıracağız. Sokağa, köylere akacağız. Halkımızla daha yakından kaynaşacağız. Onların dert ortağı olacağız, sorunlarına inançla samimiyetle çözüm yolları arayacağız. Siyaseti halk için, halkın içinde yapacağız.

Bizim yönetimimiz kimseyi ‘Ötekileştirmeyecek’tir. Bizim yönetimiz tüm partililerimizi ve halkımızı kucaklayacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.

Hizmet yarışında kırgınlık olmaz!

Kongreyi kazanmamız halinde derhal yerel seçimler için kolları sıvayacağız. Çok partili dönemde Karacabey’de Belediye Başkanlığını kazanan ilk yönetim kurulu olarak anılmak en büyük isteğimizdir. Bunun için çaba harcayacağız. Hiçbir özveriden kaçınmadan çalışacağız.

Yerel seçimlerde, Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi listelerini oluştururken parti tüzüğümüzün tüm gerekleri yerine getirilecek, demokratik bir seçim yapılacaktır. Bu konuda tüm partili arkadaşlarıma huzurunuzda söz veriyor, taahhüt ediyorum.

CHP’yi Karacabey’de daha da büyüteceğiz. Felsefemizde, partiyi yönetme anlayışımızda bir kişiyi bile kaybetmek olmayacaktır.

Zaman, Cumhuriyet Halk Partisinin sırtına binme değil, Cumhuriyet Halk Partisini sırtında taşıma zamanıdır. Ben de buna bütün kadın yüreğimle varım.

Toplum içinde bulunduğum konumum, parti ilçe başkanlığına adaylığım Atatürk devrimleri sayesinde mümkün olmuştur. Bana bu günleri sağlayan yüce Atatürk’e ve O’nun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ne şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Gönül Avil sözlerini; “En büyük dileğim seçim sürecinin, bir hizmet yarışı anlayışı içinde geçmesi, kırgınlıklara ve küskünlüklere yol açmamasıdır” diye bitirdi.

            Mevcut İlçe Başkanı Mümin Erselli’nin aday olmadığı kongrede göreve talip olduğunu açıklayan Gönül Avil, seçildiği takdirde Bursa ilçeleri arasında bu dönem tek kadın ilçe başkanı unvanını da almış olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.