Halkımızın hizmetkarıyız!

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi Başkanı Hüseyin Çelik, göreve geldikleri iki yıl içinde halka hizmetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi.
Partiye yeni üye kayıt çalışmalarımıza büyük önem verdiklerini dile getiren Çelik, bu konuda Karacabey halkından büyük ilgi gördüklerini ifade etti.
Çelik, “Birçok Karacabeyli canı gönülden partimize üye oldu. Göreve geldiğimiz tarihte üye sayımız 5 bin 400 iken, şu anda bu sayıyı 7 bin 550'e çıkarttık. Yani bu süre içinde partimize 2 bin 150 yeni üye kaydı yaptık.
Yeni üyelerimizin içinde tüm Karacabey halkının yakından tanıdığı çok önemli isimler de bulunmaktadır. Daha önceleri başka partilerde siyaset yapan değerli insanlar, bu iki yıllık süreçte partimiz çatısı altına girmiştir. Üye kayıt çalışmalarımız, bundan sonra da tüm hızıyla devam edecektir” dedi.
AK Parti'nin yıpratma politikalarına rağmen Türk halkının yarısından fazlasının güvenini kazandığına dikkat çeken Çelik, “Hedefimiz, yeni katılımlarla birlikte oy oranımızı daha da artırmaktır” diye konuştu. Karacabey halkının uzun süredir belediyecilik anlamında hizmete susadığını dile getiren AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, “2014 yerel seçimlerinde Karacabey Belediyesine AK Parti bayrağını dikeceğiz ve halkımıza AK Parti belediyeciliğini yaşatacağız. 2014 yerel seçimlerinden itibaren belediyecilik anlamında dev projelerle Karacabey halkına çok büyük hizmetler sunacağız. Halkımız şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bize güvenmeye devam etsin. Karacabey halkının bize duyduğu güveni asla boşa çıkarmayacağız. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm gücümüzle halkımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.