Halk, güvenilir bir hizmetkar seçecek!

Halk, güvenilir bir hizmetkar seçecek!
Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı’ya destek amacıyla parti binasında düzenlenen ‘Dayanışma Toplantısı’na katılan İl Başkanı Hilmi Tanış, halkın yerel seçimlerde şehri emanet edebilecek güvenilir bir hizmetkar seçtiğini belirtti.
Belediye ve İl Genel Meclisi adayları kesinleşen Saadet Partisi (SP)’ndeki toplantıda, yeni üyelere de rozet takma töreni düzenlendi.
SP Karacabey Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı’nın yanı sıra Belediye ve İl Genel Meclisi adaylarının tanıtıldığı parti binasındaki toplantıya ilgi yoğundu. Türkiye’de yerel yönetim deyince ilk gelenin Saadet Partisi olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Hilmi Tanış, ‘Türkiye’de belediyeciliğin ne olduğunu ilk kez biz tanıttık. Uygulamalarımız diğer partilere örnek olmuştur” dedi.
Geçmiş yıllarda, yerelden başlayan hizmet atılımının Milli Görüşü iktidara taşıdığına değinen Tanış, ‘Belediyecilik gardiyanlık değil, millete hizmetkar olmaktır. Belediye Başkan Adayımız Hamit Çavdarlı, göreve geldiğinde, her bir vatandaşımıza hizmet edecek. Eğer bir vatandaş aç yatıyorsa o yatamayacak. Milletin derdi onun derdi olacak. Konfor içinde yüzerek, millete efendilik yapmayacak. Bizde halka danışmak esastır. Her ay bir mahallede istişare toplantıları düzenlenerek, halkın şikayetleri, önerileri dinlenerek kayıt altına alınacak ve Belediye Başkanımız her ay halka hesap verecek. Belediye çalışanları hakkında şikayetler varsa bu toplantılarda önlemler alınacak. Anlattıklarım hayali projeler, vaatler değildir. Biz bunu İstanbul ve Ankara başta olmak üzere, geçmişte kazandığımız yüzlerce belediyede uyguladık ve başarılı olduk. Şaibesiz, çalmayan ve çaldırmayan bir belediyecilik anlayışı için Hamit Çavdarlı’ya destek verilmesini istiyoruz. Karacabey’de başbakan ya da cumhurbaşkanı değil, belediye başkanı yani şehri emanet edebileceğimiz en güvenilir insanını seçeceğiz” dedi.
Tanış’ın ardından konuşan SP Karacabey Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı gördüğü ilgiden memnun duyduğunu ifade etti.
Karacabey’de yıllardır esnaflık yaptığını, insanlarla iç içe olduğunu, ilçenin geleceğine bir tuğla da olsa koymanın derdinde olduğunu belirten Çavdarlı, Karacabey’in sorunlarını çözmeye hazır olduğunu sözlerine ekledi.
Karacabey Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı Serhat Çetin Şener’in de katıldığı toplantının sonunda SP’ye yeni katılımda bulunan üyelere rozetleri SP İl Başkanı Hilmi Tanış tarafından takıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.