Hain terör bitsin artık!

İlçe Bakanı Toprak, “Hain terörün artık bitmesini istiyoruz. PKK ve uzantıları er geç döktükleri kanda boğularak tarihin karanlık sayfalarında yerini alacaklardır” dedi.

Toprak, Türkiye-Irak sınır hattında bulunan Uludere İlçesi’ne bağlı Yeşimli Köyü Geymuşule üst bölgesinde önceki sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı bölücü arasında çıkan çatışmada 2 uzman çavuşumuzun şehit olması 3 uzman çavuşunda yaralanması haberlerinden büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi.

BBP İlçe Başkanı Toprak, “Hain terör bitsin artık. ABD, İsrail ve AB ülkelerinin derin planlarına teşne olan, ilkel dürtüler sahibi, yakmak-yıkmak tan başka bir mahareti olmayan PKK, akıttığı kanda boğulsunlar.

Türk milletinin birlik ve beraberliğine, onuruna ve yaşama hakkına dokunmayı, vahşi bir şekilde sürdüren marksist bölücü örgüt PKK'nın, Uludere’deki ‘inlerine’ güvenlik görevlilerimizin operasyonu sırasında 2 uzman çavuşumuzun şehit edilmesinden derin üzüntü duyuyoruz. Hakkın her daim üstün geleceğini biliyoruz. PKK ve onların uzantıları, er geç döktükleri kanda boğularak tarihin karanlık sayfalarında yerlerini mutlaka alacaklar.

Şehitler kervanına katılan 2 uzman çavuş kardeşimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerim, yaralanan 3 uzman çavuş kardeşimize de acil şifalar dilerim” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.