Hacı Ahmediye Onur’dan Türkiye derecesi

Aden Saygısever, Karacabey’in gururu oldu:

Ülke genelinde büyük bir başarının altına imza atarak ilçenin gururu olan Aden Saygısever’i Karacabey Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de kutladı.

81 ilde düzenlenen yarışmada Karacabey’in gururu olan Aden Saygısever, dizüstü bilgisayar ile ödüllendirildi.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Büyük Türk Mutasavvufu, Hak Aşığı, Türk Dili’nin usta yorumcusu ve Halk Şairi Yunus Emre anısına “Uluslararası Eskişehir Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası” etkinlikleri düzenlendi.

Her yıl Mayıs ayının ilk haftasında gerçekleşen etkinlikler kapsamında düzenlenen Türkiye geneli resim, şiir ve makale yazma yarışmalarına bu yıl Karaca bey’li Aden Saygısever damga vurdu. Saygısever, 1.2.3 sınıflar arasında gerçekleşen yarışmada Türkiye ikincisi olarak önemli başarı elde etti.

Saygısever’in bu başarısı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle perçinleşti. Öğrenciye dizüstü bilgisayar ve başarı belgesini veren Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Türkiye genelinde Karacabey'in sesi oldu. Bizleri gururlandırdı. Öğrencimizi ve öğretmeni Vildan Uçar’ı yürekten kutluyorum. Bundan sonra da aynı başarıyı kendilerinden bekliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.