‘Güzellikler Şehri’ Karacabey, Belediye Başkanlarını ağırladı

*AK Parti İl Başkanlığı tarafından periyodik olarak düzenlenen, ‘Bursa Belediye Başkanları Aylık Koordinasyon Toplantıları’nın bu ayki bölümü Karacabey’de düzenlenirken, toplantıda Karacabey’e alt yapı çalışmaları için 2016 yılıyla ilgili 70 milyon lira aktarıldığı ve üç yıl içinde bu rakamın, 150 milyon liraya ulaşacağı müjdesi verildi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Bursa Belediye Başkanları Aylık Koordinasyon Toplantısı’, Karacabey’de gerçekleştirilirken, ilçedeki yatırım ve projeler masaya yatırıldı.
Karacabey Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı ve önceki gün Atatürk Kültür Parkı, Park-Ada Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda; AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve belediye bürokratları hazır bulundu.
Başkan Özkan: “Karacabey yeni yatırımcıları bekliyor”
Konuklarını Karacabey’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gerçekleştirdikleri icraatlar ile geleceğe yönelik hedeflerini bir sunumla belediye başkanlarına aktaran Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “İlçemiz geçmişten bu yana tam bir tarım ve tarıma dayalı sanayi kentidir. Çalışkan ve üretken hemşerilerimiz, Bursa ve ülke ekonomisine can katmaktan gurur duymaktadır. Ülkemizdeki 20’ye yakın büyük ölçekli sanayi kuruluşu bu topraklarda üretim yapıyor, ürünlerini buradan tüm dünyaya sunuyor. Bu tesislerin sayısının daha da artırılması sayesinde, köyden kente göçün tersine çevrilebileceği kanaatindeyiz. Sanayici ve yatırımcı sayısını daha da artırabilmeye yönelik, bürokratik birçok engellin çözümünü de içeren bir dosyayı sizlere sunuyoruz. Tarihi, turistik ve ekonomik yönden sayısız değerlere sahip Bursa’mız ile Karacabey’imizin çalışkan insanları, her şeyin en iyisine layıktır. Bu doğrultuda çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” dedi.
“Karacabey’e altyapı müjdesi”
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Karacabey’de gerçekleştirilen ve faaliyetlerle mevcut projelerin yer aldığı bir sunum eşliğinde, ilçe belediye başkanlarına hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Karacabey’e alt yapı çalışmaları için 2016 yılıyla ilgili 70 milyon lira aktarıldığını belirterek, üç yıl içinde bu rakamın 150 milyon liraya ulaşacağı müjdesini verdi.
“Bursa ve Karacabey’e yatırımlar sürecek”
İstatiksel tüm veri konuları bakımından Bursa’nın, İstanbul’un ardından ikinci sırada geldiğini, fert başına düşen ortalama gelir bakımından ise on altıncı sırada bulunduğu bilgisini aktaran Başkan Recep Altepe; “Belediye olarak bu sorunun çözümü ve il çapında kalkınma için de en büyük görevin, Büyükşehir Belediyemize düştüğü kanaatindeyiz. Büyükşehir Belediyemiz akılcı ve dünya çapında ses getirici faaliyet ve yatırımlara imza atıyor. Bursa’mızın ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olmasından gurur duyuyor ve bu konudaki çalışmalarımızı da kararlılıkla sürdürmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.