“Güvenli İşyeri, Güvenli Alışveriş” projesi tanıtıldı

Karacabey Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, “Güvenli İşyeri, Güvenli Alışveriş” projesini tanıttı.

BESOB Hizmet Binası'nda yapılan bilgilendirme toplantısına, TDP yetkilileri, muhtarlar, oda ve birlik başkanları ile personeller katıldı.

 Halkın güvenliği için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren TDP Büro Amiri Komiser Yardımcısı Özcan Özkaya, suç ve suçlularla mücadelede halkla içi içe olmayı amaçladıklarını kaydetti. Özkaya, “Birlikte düşünelim. Birlikte karar verelim. Birlikte uygulayalım” dedi.

“Güvenli İşyeri, Güvenli Alışveriş” projesiyle ilgili katılımcıları bilgilendiren TDP Polis Memuru Şenol Şen ise, polise olan güvenin artmasını ve suçun önlenmesini amaçladıklarını belirtti.

Slayt gösterimi ile projenin tanıtımını sürdüren Şen, “TDP'nin faaliyete başladığı günden bu yana, sürekli vatandaşla iç içe olduk. Suç ve suçlularla birlikte hareket etmek istedik. Çeşitli etkinliklerle gençlerimizin spor yapmasını ve suçtan uzaklaşmasına katkıda bulunduk. Suçun oluşmasına yol açan metruk binaların yıkılmasını sağladık. Okullarımızı sık sık ziyaret ederek öğretmen, öğrenci ve velilerimizi bilgilendirdik. Bizlere çalışmalarımızda ve faaliyetlerimizde yardımcı olan, destek veren herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Güvenli İşyeri, Güvenli Alışveriş” projesi ile tüm esnafları ziyaret edeceklerini vurgulayan Şen, “Güvenli bir işyerinde, güvenli alışveriş olur. O nedenle, işyeri sahiplerini özellikle güvenlik kamerası bulunmaları ve sahte paraya karşı dikkatli olmaları konusunda uyaracağız. Bu konuda broşür ve sahte para kalemleri dağıtacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.