Gururumuz, güreşçilerimiz onurlandırıldı

Bursa’da, İmam Hatip Liseleri arası yapılan grekoromen güreş şampiyonasında il birincisi olan Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ödül töreni düzenlendi. Antrenör Ali Varol’un çalıştırdığı okul takımı, çeşitli kategorilerde il birincilikleri elde etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle okulda yapılan kutlama törenine katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, öğrencileri tek tek kutlayarak ödüllerini takdim etti.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, yaptığı konuşmada, “Gerek il ve gerekse de bölge çapında, sosyal ve kültürel alanda önemli başarılar elde eden Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi, sportif müsabakalarda da ismini duyurdu. Aynı başarıyı ilimizi temsil için katılacağı Türkiye Şampiyonası’nda da göstereceğine gönülden inanıyorum.” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de, “Bu başarıda emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. Okullarımızın il çapında elde etmiş oldukları bu başarılar bizleri çok mutlu etmektedir.” ifadesini kullandı. Tören sonunda şampiyonlarla birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.