Güreşçimiz Sadık Yıldırım Milli Takım’da

Karacabey Belediye Spor Güreşçisi, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 85 Kg’da Sadık Yıldırım Uluslararası Zafer Turnuvası için Antalya Yıldızlar Milli Takım Kampı’nda çalışmalara başladı.
26 Mayıs 2016’da Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası Zafer Turnuvası’nda temsilcimiz Sadık Yıldırım 85 Kg’da Milli Mayo giymeyi hak kazandı. İzmir’de gerçekleştirilecek olan turnuvada Karacabey Belediyesi’nin lisanslı sporcusu Sadık Yıldırım Antalya Yıldızlar Milli Takım Kampı Lara Hotel’inde 3 haftalık kamp çalışmalarına sıkı bir şekilde hazırlanmaktadır.
Belediye Güreş Antrenörü Ali Varol, “İlçemizde çalışmalarımızı özveri ve sistemli şekilde yürütmekteyiz. Azimli ve hırslı öğrencilerimiz var. Eğitimlerimizin meyvelerini almaya başladık. 100’ün üzerinde lisanslı yarışmacı sporcumuz bulunmakta. Örnek öğrencilerimiz arasında yer alan üstün performansıyla ilçemizi ve Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan Sadık Yıldırım’ı başarısından dolayı kutluyorum. Öğrencimiz Yıldırım’ın 26-30 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Zafer Turnuvası’nda ses getireceğine inanıyoruz. Yıldırım’ın Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nda da Karacabey’in adını altın harflerle yazdıracağını ümit ediyoruz. Aynı zamanda Çanakkale Üniversitesi’nde okuyan Karacabeyli Ezgi Kuşçu sporcumuz da Bayanlar Milli Takımı’nda kamplarda hazırlanarak Milli Mayo’yu giymektedir. Önümüzdeki günlerde sporcularımız Gruplar Türkiye Şampiyonası’na katılacaklar. Güreş alanında Karacabey’e madalyaları kazandırmaya devam edeceğiz. Yaz aylarında da yağlı ve kara kucak güreşlerine sporcularımızla katılacağız. Spora katkılarından dolayı Belediye Başkanı Ali Özkan’a ve destek veren herkese teşekkür ediyorum ” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.