Gününüz kutlu olsun!

Bayraktar’dan anlamlı ziyaret:
Şu anda Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan Bayraktar, Gençlik Spor İlçe Müdürü olarak görev yaptığı 4 yılda gazetecilerle uyum içinde çalıştıklarını söyledi.
Dün gazetemizi ziyaret ederek çalışan personelin bu anlamlı gününü kutlayan Bayraktar, daha sonra MELTEM Gazetesi Sahibi İbrahim Bursalı ile bir araya geldi.
Basın’ın demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğuna dikkat çeken Bayraktar, “Basın; kamuoyunu aydınlatmak, vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve devlet ile millet arasında kurduğu köprü açısından son derece önemli bir rol oynamaktadır. Günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olan 'Gazetecilik', toplumu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde vatandaşlarımızı bir taraftan gelişen olaylar karşısında bilgilendirirken, diğer taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak zor bir kamu görevini yerine getirmektedirler.
Yerel basınımız da ilçemizde olan gelişmeler konusunda halkı bilgilendirmekte, vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi yaparak; kentimizin kültürel, sosyal, turizm ve ekonomik gelişiminde aktif rol oynamaktadır.
4 yıllık görev süremde ilçemizde spor adına çok çeşitli organizasyonlar düzenledik. Tüm bunlar basın sayesinde kamuoyuna yansıdı. İlçemizin güzide basın kuruluşlarından olan MELTEM Gazetesi ile de çok güzel çalışmalarımız oldu. Bizleri, hiçbir faaliyetimizde yalnız bırakmadınız. Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Büyük Önder Atatürk'ün ‘Basın bir milletin müşterek sesidir’ ilkesinden hareketle, Basın ahlak ilkeleri çerçevesinde çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Günü'nü kutlar, sağlık ve başarılar dilerim” dedi.
Şaban Bayraktar’a güzel dileklerinden dolayı teşekkür eden MELTEM Gazetesi Sahibi İbrahim Bursalı, ilçe sporunun kalkınması adına ellerinden gelen özveriyi sergilediklerini kaydetti.
Bayraktar’ın görev yaptığı süre zarfında Karacabey’de çok önemli faaliyetlere imza attığını dile getiren Bursalı, “İlçe sporuna katkınız çok büyük. Sayenizde Karacabey’de spor şaha kalktı. Sizi takdirle izledik. Emeklerinizden dolayı bende size yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.