‘Geleceğe dönük projelerle geliyoruz’

Karacabey AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, halkla buluşmaya devam ediyor. Gün boyu vatandaşlarla görüşen Özkan, ev toplantılarını da ara vermeden sürdürüyor.
Ev ziyaretleri kapsamında Yeni Mahalle’de vatandaşların konuğu olan Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, sıkıntıların kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyledi.
“Günlük değil, geleceğe dönük projelerle geliyoruz” diye konuşan Özkan, “Karacabey’de altyapı, asfalt, kaldırım, temizlik meselesini çok iyi biliyorum. Bunlar normal belediyecilik hizmetlerinde olması gerekenler. Bunlarla ilgili aksaklıkları en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Bizim farkımız, Karacabey’e vizyon katacak, köklü çözümler sunan, geleceğimize yönelik projelerdir. Allah’ın izniyle göreve geldiğimizde kısa sürede Karacabey’e çağ atlatacak yatırımları hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.
Büyükşehir ile koordineli olarak birçok yatırımı Karacabey’e kazandıracaklarını dile getiren Özkan, “Bütçe sıkıntımız yok. Büyükşehirin dev desteği her zaman bizimle olacak” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.