Güldürün yüzümüzü

Karacabeyspor ve Gençlerbirliği, galibiyet peşinde:
Süper Amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimiz Karacabeyspor ile Gençlerbirliği, bu hafta kendi sahalarında galibiyeti kovalayacak.
            Yarın saat 16.00’da B Grubu’nda mücadele eden Karacabeyspor, Orhangazi Gençlerbirliği’ni ve Pazar günü saat 16.00’da ise, A Grubu’nda yer alan Karacabey Gençlerbirliği, Mustafakemalpaşaspor’u M.Fehmi Gerçeker Stadında konuk edecek.
            İlk hafta maçlarında Karacabeyspor, deplasmanda Kestel Belediye ile 1-1 berabere kalırken, diğer temsilcimiz Gençlerbirliği ise, evinde Emniyetspor’a 2-0 yenilmişti. Bu haftaki karşılaşmalarda puan yada puanlarla ayrılmayı hedefleyen temsilcilerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Karacabeyspor’da Hakan’ın sakatlığı dışında eksik yada cezalı futbolcu bulunmazken, Gençlerbirliği’nde Vahit, Erhan ve Serkan, cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.
U-15 derbisi
            Bu arada U-15 Ligi 2. Grup’ta yer alan iki temsilcimiz Karacabeyspor ile Gençlerbirliği, Cumartesi günü şampiyonluk mücadelesi verecek. Averajla lider durumda bulunan Karacabeyspor ile ikinci Gençlerbirliği, saat 13.30’da M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda grup şampiyonluğu için karşı karşıya gelecek. U-15 Ligi’nde temsilcilerimizin gruplarında Mustafakemalpaşa takımlarını geride bırakması gurur kaynağı oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.