GS Store Karacabey’de

 

Mustafakemalpaşa’dan Karacabey’e geldiği bildirilen GS Store Tırı’nın, yarından itibaren 3 gün Düzce’de, 21 Nisan’a kadar da Bolu’da hizmet vereceği öğrenildi.

Karacabey Galatasaraylılar Derneği öncülüğünde ilçeye gelen GS Store’a taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Dernek Başkanı Recep Yiğen, Başkan Yardımcısı Fatih Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Omay ile Osman Derebaşı, tırda Galatasaray Spor Kulübü'nün lisanslı forma, şapka, atkı, bayrak, eldiven, bere, eşofman takımları, bebeklere ve kadınlara yönelik çok çeşit ürünlerin yer aldığını bildirdi.

Galatasaray’ın adım adım şampiyonluğa koştuğunu dile getiren Dernek yöneticileri, “Büyük bir aksilik olmazsa bu yıl şampiyon biz olacağız. Karacabey’de çok görkemli bir şampiyonluk kutlaması planlıyoruz. Galatasaray’a olan aşkımız hiç bitmeyecek. Galatasaraylı tüm ilçe halkını GS Store’a bekliyoruz. Takımımıza her koşulda destek vermeliyiz” dedi.

Kentteki Galatasaray taraftarları ise, bu fırsatı her zaman yakalayamadıklarını dile getirerek, kulüp amblemi bulunan çeşitli ürünleri satın aldı. Taraftarın özellikle forma, atkı ve bayraklara ilgi gösterdiği gözlendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.