GS Derneği’nden ziyaretler

Karacabey Galatasaraylılar Derneği, dün bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak yeni Kaymakam Ahmet Yurtseven’e konuk olan GS Derneği yöneticileri, ardından da İlçe Emniyet Müdürü Altan Özer’i ziyaret ederek “Hoş geldiniz” plaketi sundu. GS Derneği yöneticileri son olarak Meltem’i de ziyaret ederek Gazeteci İbrahim Bursalı ile bir araya geldi.

            Ziyaretlere GS Derneği Başkanı Fatih Kankılıç, Başkan Yardımcısı Tacettin Kopan, Lokal Sorumlusu Murat Omay ve Ultraslan Sorumluları Osman Derebaşı ile Salim Uysal katıldı.

            Ziyaretlerinde sporun dostluk ve kardeşlik olduğu mesajını veren GS Derneği yöneticileri, çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini kaydetti.

            Kaymakam Ahmet Yurtseven ile Emniyet Müdürü Altan Özer ise, GS Derneği yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, plaketler için ayrıca teşekkür etti.

            Meltem Gazetesi Sahibi İbrahim Bursalı da, ilçedeki spor derneklerinin tatlı bir rekabete imza attığını dile getirerek, GS Derneği’ne çalışmalarında başarı diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.