GS Derneği’nde Kankılıç dönemi!

Dernek Lokali’nde yapılan genel kurul, Divan Başkanı Ümit Oruç öncülüğünde gerçekleşti. 118 üyeden kongreye katılan 73’ünün tam desteğini alan yeni GS Derneği Başkanı Fatih Kankılıç, tüm Galatasaraylılara teşekkür etti.

            Recep Yiğen başkanlığında, Başkan Yardımcısı Fatih Erdem, Muhasip Murat Sel ve eski yönetim kuruluna da teşekkür eden Kankılıç, hizmet bayrağını daha da ileriye taşıyacaklarının sözünü verdi.

            Fatih Kankılıç başkanlığındaki yeni GS Derneği yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Tacettin Kopan (Başkan Yardımcısı), Emrah Çetin (Muhasip), Murat Omay ve Tayfun Kaya (Lokal ve Dernek Sorumlusu), Osman Derebaşı ve Salim Uysal (Ultraslan Sorumluları), Mahir Kara ve Ercüment Gök (İdari Menajerler), Hakkı Zenginer ve Ertan Karaca (Basın ve Halkla İlişkiler), Nail Özhan ve Tarık Serbest (Sosyal Faaliyetler Sorumluları).

Yeni yönetimden ilk etkinlik!

Karacabey Galatasaraylılar Derneği’nin yenilenen yönetimi ilk etkinliğini önümüzdeki hafta sonu Yeniköy-Boğaz’da gerçekleştiriyor.

            10 Haziran 2012 tarihinde yapılacak etkinlikte yemek ve tekne turu gibi aktiviteler gerçekleştireceklerini belirten Dernek Başkanı Fatih Kankılıç, ilçedeki tüm Galatasaraylıları davet etti.

            Başkan Kankılıç, gerçekleştirecekleri bu etkinlikle şampiyonluğu doyasıya kutlarken, tüm Galatasaraylılar arasındaki birlik ve beraberliği daha da sağlamlaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

            Önümüzdeki hafta sonu yapılacak etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin 0 553 389 75 17 ve 0 532 432 02 19 numaralı telefonları arayabilecekleri kaydedildi.  

            

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.