Gönüllü bağışçılar onurlandırıldı

En çok kan bağışlayan gönüllüler Türk Kızılayı Karacabey İlçe Temsilciliği tarafından onurlandırıldı. Törenle 35 kez kan bağışında bulunan 3 bağışçıya altın, 25 kez kan bağışında bulunan 3 bağışçıya gümüş madalya, 10 kez kan bağışı yapan 44 kişiye de bronz madalya takdim edildi.

2019 yılı Kasım ayında Kızılay Bursa Şubesi’nde gerçekleşen törende, madalyalarını alamayan Karacabeyli bağışçılara, önceki gün düzenlenen programla madalyaları sunuldu. Törende konuşan Kızılay Karacabey İlçe Temsilcilik Koordinatörü Ahmet Kırmızı, bir ünite kanın 3 kişinin hayatını kurtardığını belirterek, bağışçıları duyarlılıkları nedeniyle kutladı.

Düzenlenen tören kapsamında; Vedat Tezol, Tamer Günay ve Rıdvan Yeşil’in altın madalya, Gıyasettin Sarıbey, İsmail Toprak ve Metin Tombul’un da gümüş madalyaya hak kazandığı açıklandı.

Öte yandan, Karacabey Kızılay Temsilciliği ile Karacabey Genç Fenerbahçeliler tarafından ortak proje kapsamında düzenlenen kan bağışı kampanyasında şu ana kadar 470 ünite kan toplandığı bildirildi. Kampanyanın 13 Mart’a kadar süreceğini belirten Kızılay Karacabey İlçe Temsilcilik Koordinatörü Ahmet Kırmızı, “Tüm vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz. Senin 15 dakikan başkasının bir ömrü olsun. Ayrıca, 2 Mart’ta başlattığımız kan bağışına bu zamana dek destek veren Karacabey Genç Fenerbahçeliler’e, Karacabey Belediyespor’a ve katılım sağlayan tüm ilçe halkına teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.