Gönül Avil, aday adayı olmadığını açıkladı

CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, kamuoyundan gelen “Aday ol” baskıları üzerine dün bir açıklama yaparak aday adayı olmadığını duyurdu.

CHP'den aday adayı olmak isteyenlerin önünü kesmemek için bu yola başvurduğu sanılan Gönül Avil'in açıklamasında, aday adayları ile aday adaylığı için hazırlık yapanlar arasında tereddüt yaşanmamasının amaçlandığı yer alıyor.

CHP İlçe Başkanı Gönül Avil'in açıklaması aynen şöyle: “CHP tabanından, sokakta önüme geçerek Belediye Başkanı aday adayı olmam konusunda duygu ve düşüncelerini belirten sade Karacabeyli hemşerilerimden, meslek odalarından ve sivil toplum kuruluşlarının saygın temsilcilerinden, mahalle ve köy muhtarlarından, her kademedeki parti büyüklerinden ilgi ve destek gördüm.

Samimi istek ve destekler karşısında 15.07. 2013 tarihinde İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmeyerek konumumu özgür irademle belirledim.

CHP'den Belediye Başkanı aday adaylığı için başvuran ve hazırlık içinde olan arkadaşlarımızla bir tereddüde neden olmaması için aday adayı olmadığımı basın yoluyla kamuoyuna bir kez daha saygı ile duyuruyorum.

Beni aday adaylığı konusunda destekleyen tüm güzel insanlara sonsuz teşekkür ediyorum.

Halkçı, şeffaf, insan odaklı belediyeciliği Karacabey'de hayata geçirecek olan kadrolarımız kısa bir süre içerisinde Karacabey halkının huzuruna çıkacaktır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.