Gökbayrak’tan gazetemize ziyaret

Şubat ayında ilçedeki görevine başlayan Gökbayrak, Karacabey Halk Eğitimi Merkezi’nin çok aktif bir kurum olduğunu belirtti. Görev süresince HEM’e en iyi katkıyı sunmak istediğini vurgulayan Gökbayrak, bu konuda ilçe basınından da destek istedi.

            Karacabey’in ihtiyaç duyduğu projeleri hayata geçirmek istediklerini belirten Yaşar Gökbayrak, “İlçemizdeki Halk Eğitimi Merkezi çok aktif bir kurum. Gerçekten kurumdaki arkadaşlarımız büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar. İlk göreve başladığım anda kendimi aile ortamında hissettim. Karacabey insanı da çok sıcak ve samimi. Karşılıklı anlayış ve saygı olduğu müddetçe başarı da kendiliğinden gelecektir. Karacabey’de yararlı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Bu konuda her türlü işbirliğine de hazırız” dedi.

            Gökbayrak’a yeni görevinde başarı dileyen Gazeteci İbrahim Bursalı da Halk Eğitimi Merkezi’ne her zaman destek verdiklerini belirtti. Meslek gereği soran ve sürekli sorgulayan bir gazete olduklarını dile getiren Bursalı, “Bu noktada en kusursuz kurumlarımızın başında Halk Eğitimi Merkezi’ni görüyoruz. Herkes sadece işini yaptıktan sonra pek sıkıntı da olmaz. Her zaman olduğu gibi bundan sonra her türlü destek ve eleştiriyi vermeye hazırız” ifadelerine yer verdi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.