Gökalp Erdem’in dillere destan sünneti

Karacabey’in saygın ailelerinden Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Memuru Ebru Erdem ve ilçe esnaflarından Ziraat Mühendisi Fatih Erdem çiftinin biricik oğulları Gökalp muhteşem bir sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.
Çok sayıda davetlinin katıldığı Taha Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli sünnet töreni unutulmaz anlara şahitlik etti. Okunan Mevlid-i Şerif ardından kına eğlencesiyle devam eden cemiyette alkışlar arasında davetlilerin arasına gelen Erdem Ailesi kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.
Erdem çifti ayrıca, düğüne bizzat katılan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’ın yanı sıra, törene katılamayıp telgraf gönderen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık’a, CHP Bursa Milletvekilleri Ceyhun İrgil ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifleri Marmara Bölge Birliği Başkanı Bahri Şarlı’ya da teşekkürlerini iletti.
S.S. Karacabey Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Atıl ve Ayşe Atıl ile Ova Hamidiyeli çiftçilerden Süleyman Erdem ve Öznur Erdem’in de torunu olan Gökalp, delikanlılığa ilk adımını atmanın heyecanı içindeyken, gecenin açılış dansını yapan Ebru ve Fatih Erdem çiftinin mutlulukları ise görülmeye değerdi.
Bu anlamlı günlerini onurlandıran konuklarla tek tek ilgilenen genç anne ve baba, duygulu anlar yaşarken, Erdem ve Atıl Ailelerinin göstermiş olduğu mükemmel ev sahipliği takdirle karşılandı.
Organizasyon eşliğinde yakılan kına ve göz alıcı konseptle birlikte Türk Bayraklarıyla coşan Gökalp ve arkadaşları töreni şölen havasına dönüştürdü.
Dillere destan sünnet merasimine katılan misafirler unutulmaz bir geceye tanıklık ederken, Erdem Ailesi uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir düğüne imzasını attı. Konukların gönüllerince eğlendiği sünnet töreni muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Müzik eşliğinde coşarak pisti dolduran davetliler, eğlenceyi doruklara taşıyarak doyumsuz bir gece yaşadı.
Erdem Ailesi’nin sevenlerinin çok olduğu gözlemlenirken, seçkin konuklar salonu hınca hınç doldurdu. Gökalp Erdem’in sünnet töreni deyim yerindeyse prenslere layık bir düğün oldu.
Meltem Gazetesi olarak Gökalp Erdem’i kutlar, yaşamında başarı ve mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.