Gizem Koşar Cingil’in Avukatlık Bürosu açıldı

Karacabey’in yeni avukatlarından Gizem Koşar Cingil’in Avukatlık Bürosu törenle açıldı.
Karacabey’deki genç avukatlar kervanına Gizem Koşar Cingil de katıldı. Geçtiğimiz Cumartesi günü görkemli bir törenin ardından Avukatlık Bürosu’nu hizmete açan Cingil, “Bundan böyle her türlü hukuki sorunlara karşı Karacabey halkına hizmet vereceğim.” dedi.
İlçenin saygın ailelerinden eski Mali Müşavir Mehmet Salih Bağış’ın torunu, özel bir şirkette süpervizör olan Hüseyin ve Gülşen çiftinin kızı, emekli Köyler Katibi, eski Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı ve şu anda da Arzuhalcilik yapan Erol Yüksel Cingil ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Personel Şefi olarak görev yapan Resmiye Cingil’in gelini ve Nestle personelinden Gökhan Cingil’in de eşi olan Gizem Koşar Cingil çok sayıda davetlinin katıldığı törenle ilk Hukuk Bürosu’nu açmanın gururunu yaşadı.
Runguçpaşa Mahallesi 75 Sokak Yeni Kızılay İş Merkezi Kat:3 No:10 adresindeki Gizem Koşar Cingil’in Avukatlık Bürosu’nun açılışına; Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, CHP İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi, MHP ilçe yönetimi, avukatlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda ilçe halkı katıldı.
Okunan duaların ardından ilçe protokolü genç avukatın bürosunun açılış kurdelesini birlikte kesti.
Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan genç Avukat Gizem Koşar Cingil, Karacabey’de bir yıl stajyer avukat olarak çalıştıktan sonra kendi bürosunu açtı.
Konuklarla ailesi eşliğinde tek tek ilgilenen ve heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmayan Gizem Koşar Cingil, mesleğini onurlu bir şekilde yürüteceğini, hukukun doğru bir şekilde tecelli etmesi için çalışacağını ve Karacabey’de hizmet veren en iyi hukuk bürosu olma noktasında çaba göstereceğinin altını çizdi.
İlçe halkına hukukla ilgili her türlü avukatlık hizmeti vermeye hazır olduğunu belirten genç Avukat Gizem Koşar Cingil, “Bugün yıllardır verdiğim emeğimin karşılığını aldım. Başta eşimin ve ailemin de büyük desteği ile hukuk büromu açmış bulunmaktayım.
Mesleğimde en iyiler arasında yer almak istiyorum. Bugün beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Adalet, dürüstlük ve hakkaniyet ilkeleri çerçevesinde memleketime hizmet vermek üzere Avukatlık Büromu kurdum. Burada haklının ve hakikatin yanında olacağım. Hukuki sorunları olan herkesi bekliyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.