“Girişimci kadınlarımız gururumuz!”

Hamiyet Özenli başkanlığındaki AK Parti Karacabey İlçe Kadın Kolları Yönetimi, üreten ve girişimci kadınlara gerçekleştirdikleri destek amaçlı ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz ay Karacabey Dağkadı Üretici Kadınlar Derneği’ni ziyaret eden AK Partili kadınlar, bu ay da Kurşunlu Kadın Girişimciler Derneği’nin konuğu oldu. Dernek Başkanı Fatma Bana ve üyelerle bir araya gelen AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimi, dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
AK Parti olarak 18 yılda daha fazla girişimci kadının yetişmesi, iş dünyası içinde yer bulması için çok güçlü adımlar attıklarını dile getiren AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, “Gururumuz olan güçlü kadın girişimcilerimizle her zaman bir araya gelmeye önem veriyoruz. Üreten, ürettikçe kazanan, kazandıkça topluma faydalı olan kadınlar her zaman baştacımızdır. Bugün de Yönetim Kurulu Üyelerim ve Bursa İl Koordinatörümüz Filiz Teymuroğlu ile birlikte Kurşunlu Kadın Girişimciler Derneği’ni ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Kurşunlu Mahallesi’nde açtıkları Kurşunlu Kadın Girişimciler Derneği Gözleme ve Kahvaltı Salonu’nda verdikleri hizmetle takdir toplayan dernek üyeleri, doğal ürünlerle hazırladıkları ev yapımı gözleme, mantı ve kahvaltı menü çeşitleriyle her kesimin büyük beğenisini topluyor. Ayrıca hijyen ortamında tamamen organik olarak bin bir emeklerle yaptıkları yazlık-kışlık yiyecekleri de derneklerinde tüketiciye sunuyor. Özverili çalışmalarından dolayı Başkan Fatma Bana ve tüm üyelerini tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyor, herkesi Türkiye’ye üreten kadının gücünü gösteren Kurşunlu Kadın Girişimcileri desteklemeye davet ediyoruz.
Kadınların ev ve ülke ekonomisine katkı sunabilmeleri için AK Parti hükümetleri daima üreten kadınların yanında olmuştur. Bugüne kadar binlerce kadın devlet desteğiyle iş hayatına atıldı. Bu sayede kadın girişimcilerimiz her geçen gün artmaktadır. Kadınlar istekli. Biz de kendine güvenen, ‘Ben de varım.’ diyen kadınların ihtiyaçlarına karşılık gelecek politikalar üretiyoruz. Üretime, büyümeye katma değer sağlayan vefakar, emekçi kadınlarımızın daima destekçisiyiz. Çok şükür Türkiye’yi 18 yılda 3 kat büyütmüş durumdayız. Her alanda güçlü çalışmalar gerçekleştirdik. Kadınlarla ilgili konularda yaptığımız çalışmalar politikalarımızın odağında yer aldı. Üretici ve girişimci kadınların her alanda hissedilen varlıkları ile Türkiye geleceğe daha emin adımlarla yol almaktadır. Kadınlar güçlü ve mutlu olursa Türkiye’nin de daha güçlü ve mutlu olacağına inanıyoruz. Kadın girişimciliğe verdiğimiz öncelik ve önem neticesinde kadınların ticari hayata daha fazla entegre olmalarını sağlamak amacıyla yapılan tüm çalışmalarımız devam edecektir. AK Parti olarak her zaman tüm kadınlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha yineliyoruz. Mükemmel ev sahipliği ve sıcak yaklaşımlarıyla bizleri çok iyi şekilde ağırladıkları için tüm dernek üyelerine teşekkür ediyoruz.” dedi.
AK Partili kadınların desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurşunlu Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Fatma Bana ise, “Kurşunlu’lu kadınlarımızı dernek çatısı altında toplayarak, ürettiklerini pazarlamayı ve girişimci kadınlar yaratmayı amaçladık. Devletimizin bizlere sunduğu desteklerle bunu başardık. Heyecanımız katlanarak büyüdü ve özverili çalışmalarımızla Kurşunlu Mahalle’mizde Kurşunlu Kadın Girişimciler Derneği Gözleme ve Kahvaltı Salonumuzu açtık. Her zaman yanımızda olan Karacabey Belediyesi’ne, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’müze teşekkür ediyoruz. Tamamen organik olarak hazırladığımız kahvaltı, mantı ve gözleme çeşitlerimizle herkesin hizmetindeyiz. Doğal ürünlerle yaptığımız ev yapımı salça, sirke, reçel, erişte, mantı, tarhana, turşu vb. ürünlerimizi de salonumuzda satışa sunuyoruz. Tüm ürünlerimiz hijyenik, organik ve katkısızdır. Biz üretmeye, tüketicilerimizi memnun etmeye devam edeceğiz. İnanıyoruz ki bu azim, çalışma ve birlik beraberliğimizle daha da büyüyüp, gelişeceğiz. Bizleri daima destekleyen AK Partili kadınlara şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.
AK Partili kadınlar daha sonra Longoz Ormanları’na çıkarma yaptı. Burada söz alan Başkan Özenli, “Tabiat harikası ve büyüklüğü bakımından Türkiye’nin en büyük subasar ormanı olan Karacabey Longozu’na ziyarette bulunduk. El değmemiş tabiatın içinde Afrika evleri, muhteşem tabiatı, yüzlerce kuş ve hayvan türünü barındıran Longoz’umuz Belediye Başkanımız Ali Özkan önderliğinde turizm hareketleriyle büyük ivme kazandı. Longoz ile ilgili turizm geliştirme faaliyetleri devam ederken, bir yandan koruma ve farkındalık çalışmaları yürütülüyor, diğer yandan sürdürülebilir ve kontrollü turizm ile başta yerel halk olmak üzere ilçe ekonomisine de katkı sağlamak hedefleniyor.” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.