Girgin, Masa Tenisi şampiyonu

Girgin, Masa Tenisi şampiyonu

Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti’nin düzenlediği ‘Öğretmenler arası masa tenisi turnuvası’ önceki gün Karacabey Lisesi Spor Salonunda yapıldı.
8 okuldan toplam 11 öğretmenin katıldığı turnuvada, iki gurup halinde mücadele eden eğitimciler dereceye girebilmek için ter döktü.
Turnuvada; Vedat Kırbaş, Hulisi Kömür (Öztusan İ.Ö.O.), Vedat Sümer, Sadettin Turan (H.Ahmediye Onur İ.Ö.O.), Güray Yılmaz, Menderes Girgin (Seyran İ.Ö.O), Aytaek Demir (M. Özdamar İ.Ö.O), M. Ali Aras (Karacabey Lisesi), Caner Başaran (Ö.Matlı İ.Ö.O.), Aydın Yıldırım (Dağkadı İ.Ö.O.) ve Bünyamin Demirtaş (K.Anadolu Lisesi) şampiyonluk için kıyasıya yarıştı.
Maçlar kazanılmış üç set ve 11 sayı üzerinden oynandı. İki guruba ayrılan sporcular eleme usulü ile yaptığı maçlar sonunda final grubuna Vedat Kırbaş, Aytek Demir, Bünyamin Demirtaş ve Menderes Girgin kaldı. Vedat Kırbaş ve Aytek Demir üçüncülük için karşı karşıya gelirken, Bünyamin Demirtaş ve Menderes Girgin birincilik için birbiriyle yarıştı.
Usta raketlerin karşılaştığı final maçında heyecan doruğa ulaştı. Girgin, rakibini 2-1 yenerek “Öğretmenler arası Masa Tenisi Turnuvası”nın şampiyonu oldu. Dereceye giren öğretmenler ödüllerini 24 Kasım Öğretmenler gününde alacak.

Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren öğretmenler:

1-Menderes Girgin (Seyran İ.Ö.O.)
2-Bünyamin Demirtaş (K. Anadolu Lisesi)
3-Aytek Demir (M. Özdamar İ.Ö.O)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.