GFB’den anlamlı kampanya

Karacabey Kızılay Temsilciliği ile Karacabey Genç Fenerbahçeliler tarafından ortak proje kapsamında düzenlenen kan bağışı kampanyası düzenlenecek. Tüm ilçe halkının davetli olduğu kan bağışı kampanyası, 2 – 13 Mart tarihleri arasında Cumartesi ve Pazar günleri hariç olmak üzere, Karacabey Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleştirilecek. Karacabey’deki kampanyaya birçok ünlü isim de sosyal medyadan verdiği mesajlarla duyurdu.

Türk Kızılay’ı tarafından başlatılan ‘Kan Dostum’ kampanyası kapsamında yapılan organizasyona destek vermek amacıyla Karacabeyli Genç Fenerbahçeliler, kan bağışında bulunulması için ilçe halkına çağrıda bulundu. Kampanya kapsamında 2 – 13 Mart tarihleri arasında Cumartesi ve Pazar günleri hariç olmak üzere, Kızılay otobüsünün Cumhuriyet Alanı’nda konuşlanacağı bildirildi.

Türk Kızılayı’na kimlerin kan bağışında bulunabileceği hakkında bilgiler veren Karacabey Temsilcilik Koordinatörü Ahmet Kırmızı, “18 – 65 yaş arasında olan ve bulaşıcı bir hastalığı bulunmayan, kan değeri, vücut ısısı, boyu uygun olan, herhangi bir sağlık sorunu olmayan herkes bağışta bulunabilir. Gönüllü ve düzenli kan bağışçılarından elde edilmiş olan yeterli miktardaki güvenli kan, ulusal sağlığın korunmasına en büyük katkıyı sağlayacaktır.” dedi.

Ahmet Kırmızı ayrıca, kampanyaya destek veren Karacabeyli Genç Fenerbahçelilere de teşekkür ederken, herkesi kan bağışı konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Karacabey Genç Fenerbahçeliler adına konuşan Başkan Cem Eren ise, “Kan bağışının rengi olmaz” mesajı vererek, kan bağışı vermesinde bir sakıncası olmayan herkesin bu anlamlı kampanyayı desteklemesini istedi.

Öte yandan Genç Fenerbahçeliler’in katkılarıyla düzenlenecek olan Karacabey’deki kampanyaya Pop Müzik Sanatçısı Merve Özbey, Pop Müzik Sanatçısı Derya Uluğ, Sanatçı Nadide Sultan, Sanatçı Meltem Arslan, Sanatçı Hande Özkaş ve Oyuncu Başak İlhan gibi birçok ünlü isim de sosyal medya hesaplarından destek mesajları yayınladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.