Geri sayım başladı!

Karacabeyliler Derneği muhteşem futbol organizasyona tüm köyleri davet ediyor:
 
 
Karacabey Taşlık Köyü’nde 01 Ekim 2011 tarihinde başlayacak “Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” için geri sayım başladı.
Bursa Karacabeyliler Derneği’nin düzenlediği ve Bursa Genç Futbol Hakemleri’nin büyük katkı sağladığı turnuvayla ilgili başvurular devam ediyor.
Organizasyon Başkanı Erdinç Derya, amaçlarının dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmek olduğunu söyledi. Spor yaparak sağlıklı ve zinde bireyler kazandırmak istediklerini vurgulayan Derya, “Kentler ve hatta gönüller arasında kalıcı dostluk ve kardeşlik köprüleri kurarak, husumet ve küskünlüklere son vermeyi amaçlıyoruz. Gelecek nesillere örnek olmak en büyük hedefimizdir” dedi.
Başvurular 26 Eylül’de son!
01 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 13.00’de başlaması planlanan futbol turnuvasına katılmak isteyen köylerin 0535 719 90 44 ve 0532 730 97 69 numaralı telefonları aramalarını istendi.
Organizasyon Başkanı Erdinç Derya, konuyla ilgili tüm haber ve detayların Karacabey’in yerel gazetelerinde ve aynı zamanda www.bursagfh.com internet adresinden ilan edileceğini duyurdu.
Futbol organizasyonuna katılacak köylerin en geç 26 Eylül 2011 tarihine kadar başvurmaları gerektiğine dikkat çeken Erdinç Derya, toplantının saat 20.00’de Taşlık Köyü’nde yapılacağını açıkladı.
Spora tam destek!
Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ise, spora ve sporcuya büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Spora verilen değeri her platformda maddi ve manevi olarak destekleyeceklerini belirten Ceylan, bu konuda var gücüyle çalışacaklarını ifade etti.
Başkan Ceylan, “İlçemiz ve köylerimizde yetişen gençlerimizin spor yapmalarına olanak tanıyacağız. AK Parti Bursa Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı da yapılacak olan organizasyonda yanımızda yer aldı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Düzenlenecek “1. Geleneksel Karacabeyliler Derneği Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası”na tüm köyleri davet eden Milletvekili Önder Matlı, turnuvanın dostluk ve kardeşlik adına yakışır olmasını diledi. Spor yapan gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak duracağını belirten Matlı, bu konuda her zaman destek vermeye hazır olduğunu sözlerine ekledi.
Bu arada Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, dernek çatısı altında yapılacak her türlü organizasyonda Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Derya ile Metin Aydemir’in tek yetkili olduğunu belirterek teşekkürlerini sundu.
İşte katılım koşulları!
“Karacabeyliler Derneği Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası”na katılım koşulları ise şu şekilde sıraladı;
1-Katılım payı olarak köyler 500+250=750 TL ödeyeceklerdir. Ödeme toplantı akşamı yapılacaktır. Tüm takımlara 1 takım forma verilecektir. Formalar fiyata dahildir.
2-Takım kadroları köy gençlerine öncelik verilerek kurulacak ve yaş sınırı olmayacaktır.
( Yaşı küçük sporcular ailesi tarafında “Futbol Oynamasında Sakınca Yoktur” yazılı ve imzalı belge getirecektir)
3-Yabancı oyuncu statüsü turnuvaya katılan takım temsilcileri arasında oylamaya sunulacaktır.
4-Tek devre lig usulüne uygun olarak galibiyet için 3 puan, beraberlikte “1 puan” ve malubiyette “0” olacaktır.
5-Tüm müsabakaların istendiği takdirde video kamera ile kayda alınarak bir kopya olarak kaptanlara teslim edilecektir.
6-Guruplarında ilk iki sırayı alan takımlar Çeyrek Final, Yarı final oynayarak son olarak galip gelen takımlar Şampiyonluk için sahaya çıkacak. Yarı Finalde mağlup olan takımlarda 3.lük için mücadele edeceklerdir.
7-Müsabakaların devre aralarında takımlarında  “18 yaş altı “penaltı yarışması yapılacaktır.
8-Şampiyon, ikinci, üçüncü olan takımlara, En Centilmen Takıma, Gol Kralına, En iyi kaleciye, Penaltı 1.sine Kupa, Madalya ve plaket verilecektir.
9-Takım kadroları11 asil ve 7 yedek ile toplan 18 kişi olacaktır.
10-Maçlar tam sahada 3 hakem triosu ile yönetilecek. Tertip komiteside müsabakalarda gözlemcilik yapacaktır. Toplantı akşamı Oyun kurallarının tam ve kesinleşmiş kurallarını iştirakçilerimize elden dağıtılacaktır.
 
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.