Gençlere çok amaçlı spor sahası

Gençlere çok amaçlı spor sahası
Karacabey Belediyesi, M.Fehmi Gerçeker Stadyumunun arkasında yer alan 10 bin metre karelik alanı spor komleksine dönüştürmek amacıyla çalışmalara başladı.
Belediye Başkanı Ergün Koç, dün İlçe Spor Müdürü Şaban Bayraktar ve Belediye yetkilileri ile çalışmaları yerinde inceledi. Sportif alanların belediyeye devredilmesinden sonra gençleri sportif etkinliklere yönlendirmek için başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Koç, projenin kısa sürede bitirilerek hizmete açılacağını duyurdu.
Stadyum arkasında yer alan yaklaşık 10 bin metre karelik arazide bulunan bataklığın kapatılacağını belirten Başkan Koç, “Bu alanda ilk olarak bataklık arazi kapatılacak. Daha sonra çevre düzenlenmesi ve ağaçlandırma çalışmalarına gidilecek. Karacabey’i yeşil cennete çevireceğiz. Son olarak da Koşu Parkı ve antreman sahası yaparak gençleri kahve köşelerinden kurtararak sportif etkinliklere yönlendireceğiz” dedi.
Düğün Salonu’na görkemli açılış
Belediye’nin Kültür Park içinde çalışmaları süren Düğün Salonu’nun 30 Ocak 2008 tarihinde hizmete gireceğini ifade eden Başkan Ergün Koç, ilk gece 35 yıllık hayat arkadaşı ve iki çocuğunun annesi Behiye Koç ile yeniden nikah tazeleyeceğini açıkladı.
Koç, yaklaşık 1 milyon 250 bin YTL.’ye mal olan, prefabrik çelik konstrsiyon olarak yapımı devam eden düğün salonunun 2 bin 200 metrekarelik kapalı alana sahip olduğunu belirterek, “İçerisinde hiç kolon olmaması özelliği ile düğün salonu haricinde çok amaçlı olarak da kullanılabilmesi hedeflendi. Düğün Salonu’nun içerisinde endüstriyel olarak düşünülmüş bir mutfak, gelin odasının yanı sıra sosyal aktivitelerde de kullanılabilmesi için sanatçı odası da yer alıyor” diye konuştu.
Koç ayrıca, Düğün Salonu çevresinin düzenleneceğini ve bölgeye yüzme havuzu yaparak halkın sosyal yaşamlarını hızlandıracaklarını sözlerine ekledi.
İlçeye ikinci bir giriş yolu
Karacabey Devlet Su İşleri’nin arkasında yer alan ve ilçeye ikinci bir giriş yolu olarak düşünülen yolun asfaltlanma çalışmaları önceki gün başladı.
Havaların iyi gitmesi durumunda Cuma günü yolun hizmete açılacağını duyuran Belediye Başkanı Ergün Koç, “Karacabey şehir merkezi ve diğer mahallere giriş için çok elverişli olan bu yolu yakında hizmete sokacağız. İlçe ikinci bir giriş yoluna kavuşacak. Hizmetlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Bizi izlemeye devam edin” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.