Adaylar belli olmaya başladı!

Adaylar belli olmaya başladı!
Karacabey’de yerel seçimlere 3 ay kala partilerin Belediye Başkan adayları da yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı.
Demokrat Parti’nin Şaban Yalazı da karar kılmasının ardından diğer siyasi partiler de aday belirleme çalışmalarına hız verdi.
İlk olarak AKP’nin Ergün Koç’u aday göstermesine kesin gözüyle bakılırken, 2 dönem Belediye Başkanlığı yapmış olan deneyimli politikacı Erol Onur’un Anavatan Partisi’nden aday olması bekleniyor.
CHP’nin, Bursa SMMM Karacabey Temsilcisi Bülent Fıçıcı ile gövde gösterisine hazırlandığı öğrenildi. MHP’nin ise, 2 Nolu Sağlık Ocağı’nda Pratisyen Doktor olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde istifasını veren Hasan Yanık’ı aday göstereceği konuşulmaya başlandı.
Saadet Partisi’nde aday adaylıklarını açıklayan İsmail Çakıcı ile eski İlçe Başkanı Hamit Çavdarlı konusunda sona gelindi. Yarışa İsmail Çakıcı bir adım önde başlarken örgütün Çavdarlı’yı desteklediği ve konunun yakın zamanda açıklığa kavuşacağı ileri sürüldü.
Tüm bu gelişmelerin ardından Belediye Başkan adaylarının açıklanmasını merakla bekleyen Karacabey halkı, sessiz çoğunluğu oluşturmayı sürdürüyor. Yaklaşık 4 bin kararsız oyun adayların açıklanmasından sonra netleşeceği vurgulandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.