Gençlerbirliği destek bekliyor!

Gençlerbirliği destek bekliyor!
Karacabey Gençlerbirliği Spor Kulübü, 1. Amatör Küme 2. Grup’ta fırtına gibi esmeye devam ediyor.
İlk 3 maçta aldığı galibiyetlerle grubunda lider durumda bulunan Karacabey Gençlerbirliği, ilgisizlikten yakınıyor.
Önceki gün M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda konuk ettiği Mustafakemalpaşa Lala Şahinspor’u Metin, Serkan, Samet ve Caner’in golleriyle 4-2 yenmeyi başaran sarı lacivertliler, ilk 3 hafta sonunda topladığı 9 puanla liderliğini sürdürdü.
Belediye ve ilçe halkından gerekli desteği göremediklerini belirten Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Tetik, zor koşullarda mücadele etmeye çalıştıklarını kaydetti.
Belediyenin sadece Karacabeyspor’a destek verdiğini belirten Kemal Tetik, “Karacabey’in kendi öz kaynaklarıyla yetiştirdiği futbolcularımızın başarısı her geçen gün artmaktadır. Belediye ve ilçe halkından destek bekliyoruz. Kendi olanaklarımızla ayakta durmaya çalışıyoruz. Özellikle deplasman maçlarına giderken önemli sıkıntılar çekiyoruz. Belediye’den araç istiyoruz, bizden 80 ile 100 TL arasında ücret istiyorlar. Karacabeyspor’a sağlanan ayrıcalık bize ve diğer spor kulüplerine gösterilmiyor. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde tüm Belediye Başkan adaylarına sesleniyoruz. İdman yapacak spor sahaları istiyoruz. İlçedeki spor kulüplerine eşit önem verilmesini istiyoruz. Binlerce TL Karacabeyspor için harcanıyor. Ancak konu Karacabey’li genç sporcular olduğunda ise, mazeret üretiliyor. İlçe Stadı’nda oynadığımız maçlarda, halkımızdan gerekli desteği göremiyoruz. Herkes Karacabeyspor’a odaklanmış durumda. Bizler de bu ilçenin vatandaşları olarak Karacabeyspor’un 3.lige çıkmasını istiyoruz. Ancak, burada anlatmak istediğimiz, Karacabey’in bir parçası olan Gençlerbirliği ile Esnafspor gibi diğer kulüplere de hak ettiği desteğin verilmesidir” dedi.
Bursa 1. Amatör Küme 2. Grup’ta mücadele eden Karacabey Gençlerbirliği; Geçit, KRD Güven, K.B.Başak, Altınsaban, Lalaşahin, Dikkaldırım, Panayır ve Kartal takımlarıyla yarışıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.