Genç Parti’den, Enver Kartal’a destek

Genç Parti’den, Enver Kartal’a destek
CHP Karacabey İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Genç Parti İlçe Teşkilatı, 29 Mart yerel seçimlerinde Enver Kartal’a destek vereceklerini açıkladı.
Önceki akşam parti binasında CHP Karacabey Belediye Başkan Adayı Enver Kartal ile bir araya gelen Genç Parti İlçe Başkanı Ramazan Bıdırdı, Başkan Yardımcısı Nadir Çift ve Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Kamçıcı, Kartal’ın aday olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Genç Parti İlçe Başkanı Ramazan Bıdırdı, Karacabey’in gerçek bir değişime ihtiyaç duyduğunu belirterek, bu değişimin Enver Kartal ile gerçekleşeceğine olan inançlarını dile getirdi. Bıdırdı, 29 Mart seçimlerinde aday çıkarmayacaklarını, güvendikleri ve inandıkları bir adayı destekleyeceklerini söyledi. Bıdırdı, “Parti olarak 29 Mart seçimlerine girmiyoruz. İlçe yönetimi olarak dürüst, güvenilir ve saygın bir adayı destekleme kararı aldık. İthal adaylara destek verilmesini istemiyoruz. Karacabey’de yaşayan ve sorunları bilen adaylarla Karacabey’in ilerleyebileceği düşünesi içindeyiz. Karacabey’de tabuların yıkılması gerek” dedi.
Bıdırdı, 29 Mart yerel seçiminde Enver Kartal’a destek vereceklerini söyleyerek, ilçenin Kartal’a gerçek kimliğine bürüneceğine dikkat çekti.
CHP Karacabey Belediye Başkanı Enver Kartal’da Karacabey’i şaha kaldıracak projelerle geldiklerini belirterek Genç Parti İlçe Teşkilatı’na teşekkürlerini iletti.
Kartal, “İnsanlar seçimden seçime 1 çuval un, 8 çuval kömür almaktan bıkmış vaziyette. Karacabey için çok iddialı projelerimiz mevcut. Bu güne değin kentin hiçbir sorununa el atılmadı. Yalnızca makyajlandı” diye konuşarak, 29 Mart seçimlerinden zaferle çıkacaklarını iddia etti.
Kartal, Genç Parti İlçe Yönetimi’nin kendilerine olan desteklerinden dolayı minnettar olduğunu ifade ederek, 30 Mart sabahı Karacabey’in çağdaş bir yönetime kavuşacağını sözlerine ekledi.
CHP ilçe Başkanı Orhan Karabaş’ta ziyaret sırasında Genç Parti İlçe yöneticilerine desteklerinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Karabaş, Belediye Başkan Adayları Enver Kartal’a her kesimden destek yağdığının altını çizerek, Karacabey’in gerçek başkanını bulduğunu söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.