Genç FB’lilerden anlamlı ziyaretler

Karacabey’de geçtiğimiz günlerde kurularak faaliyetlerine başlayan Genç Fenerbahçeliler Taraftar Grubu, protokol ziyaretlerinin ardından, Karacabey Belediyespor ile Naci Güncü başkanlığındaki Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Genç Fenerbahçeliler Taraftar Grubu, kuruluşunun ardından ilk olarak Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’yu, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Günay’ı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Uyanık’ı ve İlçe Emniyet Müdürü Sakıp Yalta’yı makamında ziyaret emişti.

Bu ziyaretlerin ardından 3. Lig’de şampiyonluğa koşan Karacabey Belediyespor’lu teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelen Genç Fenerbahçeliler, baklava ikram ederek her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.

Bu ziyaretin ardından Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Genç Fenerbahçeliler, Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü ve Oda yöneticileriyle sohbet etti. Ziyaret sonunda KTSO Başkanı Güncü’ye sarı lacivertli çiçek takdim edildi.

Taraftar Grubu Başkanı Cem Eren, yalnızca maç izleme ve futbolla sınırlanmış bir oluşum olmayacaklarını belirterek, “Sosyal sorumluluk projeleriyle, yardım kampanyalarıyla, tarih ve kültür gezileriyle, spora ve sağlıklı hayata teşvik edeceğimiz faaliyet ve turnuvalarla herkese örnek olan aynı zaman da bütün renklere saygıyla bakan bir taraftar topluluğu olacağız. GFB münferitleriyle, alt gruplarıyla, ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bütün temsilcilikleriyle, Avrupa’da ve dünyada olan her oluşumuyla birlikte ayrılmaz bir bütündür. Genç Fenerbahçe’yi Genç Fenerbahçe yapan oluşumlarımıza teşekkür eder, birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber Fenerbahçe’mize destek olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim.” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.