Genç Erkekler nefes kesti

Anadolu Lisesi farkını hissettirdi, Karacabey Lisesi umudunu son maça taşıdı:
Günün ilk maçında Anadolu Lisesi, E.M.L.’yi 83-58 yenerek ikide iki yaptı. Karşılaşmaya tutuk başlayan ancak maçın ortalarında ağırlığını hissettiren Anadolu Lisesi, özellikle ikinci yarıdaki üstün oyunu ile farka gitti. Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar yönetiminde farkını kanıtlayan Anadolu Lisesi, son maçında Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi’ni de bitirip namaglup birinci olmayı hedefliyor.
Diğer taraftan Anadolu Lisesi’ne kaybeden E.M.L. ise, son maçında Karacabey Lisesi ile final gibi bir maça çıkacak.
İlk maçında Anadolu Lisesi’ne yenilen Karacabey Lisesi, dünkü mücadelede Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi’ni 64-36 yenerek umudunu son maça taşıdı. Rakibine oranla daha üstün bir oyun sergileyen Karacabey Lisesi, son maçta E.M.L.’yi geçerek, Bursa’daki finallerde boy göstermeyi hedefliyor.
İkinci maçından da mağlubiyetle ayrılan Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi ise, organizasyona veda etti. Ticaret Meslek Lisesi, son maçında Anadolu Lisesi ile formalite maçına çıkacak.
Basketbol maçları tüm heyecanıyla sürerken, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun yanmayan kaloriferleri yine eleştiri konusu oldu. Buz gibi bir ortamda yedekte bekleyen ya da tribünlerde oturan öğrenciler, sporcularına taktik veren beden eğitimi öğretmenleri ile hakemler zor anlar yaşamaya devam ediyor. Kapalı Spor Salonu’nda kaloriferlerin yanmaması büyük tepki toplarken, yetkililerden bu duruma sessiz kalmamaları ve bir an önce çözüm bulmaları isteniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.