“Gelecek İçin Üstüme Düşeni Yapacağım, Ya Sen?”

Karacabey Adnan Menderes Ortaokulu 5/B ve 5/D sınıfı öğrencileri, İngilizce Öğretmenleri Yasemin Ergün danışmanlığında “Gelecek İçin Üstüme Düşeni Yapacağım, Ya Sen?” isimli eTwinning projesi yürütüyor.
Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “İlçemiz Adnan Menderes Ortaokulu 5/B ve 5/D sınıflarının öğrencileri çevrelerini ve doğayı korumak için kendi payına düşeni yapıyorlar. 2019-2020 eğitim – öğretim yılının Ekim ayında Romanya, Polonya, Arnavutluk, İspanya gibi ülkelerden de ortakları olan ‘I WILL DO MY PART FOR THE FUTURE, WILL YOU?’ adlı E-twinning projesine katılan öğrenciler İngilizce Öğretmeni Yasemin Ergün rehberliğinde İngilizce derslerinde hem İngilizceyi öğrenip hem de çevre duyarlılığı kazanacaklardır.
Öğrenciler bu iki ay içinde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri düzenleyerek, Küresel Isınmayla ilgili İngilizce sunular hazırlayarak ve geri dönüşüme dikkat çekmek için eski materyallerinden yeni ve kullanışlı ürünler üreterek şimdiden çevrelerinde fark yaratmaya başladılar.
Ayrıca öğrencilerimizin bu çalışmaları Bakanlığımız EBA(Eğitin Bilişim Ağı)da da yayınlandı.
EBA haberindeki linki: http://www.eba.gov.tr/haber/1571770268
Bu projenin gerçekleştirilmesinde, başta projede görev alan tüm öğrencilerimiz olmak üzere, okul yönetimini ve danışman öğretmenimizi tebrik ederim.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.