Gaziler asla unutulmayacak!

Gaziler günü önceki tüm yurtta olduğu gibi Karacabey’de de coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleşen törende, bu vatan için canını vermeyi göze almış gazilerimiz unutulmadı.
Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığının çelenk sunumuyla başlayan törende, Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinden Büşra Şimşek ile Emre Kocagöz’ün okuduğu şiirler anlam yüklüydü.
Törene Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, Belediye Başkanı Ergün Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Ak, Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kerem Salkal, Kore Gazisi Zeynal Özcan, siyasiler, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, askeri erkan, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Günün önemini belirten konuşmayı ise Jandarma II. Kademe Uzman Çavuş Serkan Coşkun yaptı. Vatanın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığında şehit ve gazilerin büyük önem taşıdığını vurgulayan Coşkun, “Bir toprağı millet ve kutsal yapan şehit ve gazilerimizdir. Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı kalmaya devam edeceğiz. Özgürlük meşalemizi bu günlere taşıyan şehit ve gazilerimizi asla unutmayacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.