Galatasaraylılar Derneği’nde Kılıç devri

Karacabey Galatasaraylı Taraftarlar Derneği, İbrahim Kılıç başkanlığında yenilendi. Geçtiğimiz hafta Ess Moda’da Olağan Genel Kurulu’nu tek listeyle gerçekleştiren Karacabeyli Galatasaraylılar, yenilenen yönetimle Karacabey’de ‘Metin Oktay’ ruhunu yeniden canlandırmayı amaçlıyor.
Karacabeyli Galatasaraylılar’ın ilçede uzun yıllardır derneksiz kaldığını belirten Başkan İbrahim Kılıç, bu sessizliği bozarak, sarı-kırmızı sevdayı yeniden şaha kaldırmak istediklerini söyledi. Derneğe yeni üyeler ve yeni bir bina kazandırılmasını amaçladıklarını belirten Başkan Kılıç, “Karacabey’de Galatasaray sevgisini artıracağız. Hedefimiz ilk etapta üye sayımızı yükseltmektir. Bu hedefimize ulaştıktan sonra da, ilçemizde sosyal projelere imza atmak istiyoruz. Ayrıca güzel bir yere dernek binamızı taşıyarak, ilçemizdeki tüm Galatasaraylılar’ı bir çatı altında toplamak istiyoruz.” dedi.
3. Lig’de mücadele eden Karacabey Birlikspor’a da ayrıca parantez açan Başkan Kılıç, “Birlikspor’umuz ilçemizi birleştiren, bizi gururlandıran en önemli değerdir. Galatasaraylılar Derneği olarak her zaman, maddi ve manevi Birlikspor’un yanında olacağımızı, iyi ve kötü günlerde hep destekleyeceğimizi buradan kamuoyuna duyuruyoruz. Birlikspor’un başarısı için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.” diye konuştu.
İbrahim Kılıç başkanlığında yenilenen Karacabey Galatasaraylı Taraftarlar Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ş. Cihan Şahin (Başkan Yardımcısı), Gökhan Gümüş (Genel Sekreter), Barış Demir (Muasip Üye), Çeçen Sol (Üye), Ersin Gürgen (Üye), Caner Ok (Üye).

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.