Futsal’a yürek dayanmaz

Futsal’a yürek dayanmaz
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği, “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Salon Futbol Turnuvası’nda heyecan tüm hızıyla sürerken, önceki akşam oynanan maçlara Öğretmen Evi, Orkinos A.M. Esnafspor ile Foto Özen damgasını vurdu.
Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki karşılaşmalar büyük çekişmeye sahne olurken, taraftarların ilgisi de gözlerden kaçmadı. Saat 19.00’da Gençler Katogorisi C Grubu’nda yer alan Öğretmen Evi, heyecan dolu maçta Bursasporlular Derneği’ni 6-4 yenmeyi başardı. 2 takımdan da birer oyuncunun kırmızı kart gördüğü karşılaşmada tansiyon oldukça yüksekti. Maç boyunca daha kontrollü oynayan Öğretmen Evi, tecrübesiyle kazanmasını bildi. Bursasporlular Derneği’nde özellikle Kazım dikkatleri üzerine çekerken, attığı 3 gol ve oynadığı futbolla göz doldurdu.
Gençler Katagorisi D Grubu’ndaki karşılaşmada Orkinos A.M. Esnafspor, MSK’yı 4-3 yenerek çıkışını sürdürdü. MSK, diğer maçlara oranla daha iyi bir oyun sergilemesine karşın, güçlü rakibine yenilmekten kurtulamadı.
Gecenin son maçı Olgunlar Katagorisi C Grubu’nda mücadele eden Tigem ve Foto Özen arasındaydı. Büyük bir heyecana sahne olan maçı Foto Özen 6-3 kazanarak şampiyonluktaki iddiasını sürdürdü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.