Futsal’a yoğun ilgi

Futsal’a yoğun ilgi
Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve Lig Heyeti’nin organizasyonunda 15 Şubat Cuma günü başlayacak “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Salon Futbol Turnuvası”na ilgi artarak sürüyor.
Atatürk Spor Salonu’nda 3 ayrı kategoride yapılacak turnuvaya katılacak takımların 11-Şubat Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. Fut-Sal turnuvasında okullar Yıldızlar kategorisinde, kurumlar ise 20-34 yaş arasında Büyükler kategorisinde ve 35 yaş ve yakarısındakiler ise Olgunlar kategorinde mücadele edecek.
Turnuvaya yoğun katılımın olduğunu belirten İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar, “Herkes İçin Her Yaşta Spor” sloganıyla ilk defa organize edilen turnuvanın dokuz gün sona başlayacağını duyurdu. Bayraktar, ”Atatürk Spor Salonu’nda hazırlıklar tamamlandı. Turnuvaya katılan takımlar koşulların son derece iyi olduğu bir organizasyonda mücadele edecek” diye konuştu.
Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Salon Futbol Turnuvası’na katılacak takımlar 12 kişilik kadro oluşturacaklar. Bunların 5’i saha içinde top koştururken, 7’si de yedek olarak bekleyecek. Maçalar 20 dakikalık iki devre halinde oynanacak. Turnuvaya katılacak takımlar olgunlar ve büyüklerde 150 YTL, yıldızda ise 75 YTL katılım harcını Garanti Bankası 541-6694914 numaralı Gençlik ve Spor Müdürlüğü hesabına yatırmaları gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.