Futbol Yıldızlar 2. Küme maçları başladı

Futbol Yıldızlar 2. Küme maçları başladı
Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti ile Karacabey Milli Eğitim Lig Heyeti’nin koordineli olarak organize ettiği Futbol Yıldızlar 2. Küme İl Şampiyonası, Karacabey grup maçları başladı.
Şampiyonada C, T ve M gruplarında 12 Karacabey İlköğretim Okulu mücadele ediyor. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar ise birinci tur eleme maçlarında karşı karşıya gelecek. Birinci turda rakiplerini geride bırakan takımlarda, ikinci tur eleme maçlarının sonrası üçüncü turda iki gruba ayrılan 10 takım arasına kalarak final mücadelesi verecek.
M. Fehmi Gerçekler Stadyumu’nda, şampiyonanın Karacabey gruplarında mücadele eden takımlar ise ilk maçlarını yaptı. C Grubu’nda 14 Eylül İ.Ö.O. ile Öztusan İ.Ö.O., M Grubu’nda Ş. Bahadır Tayfur İ.Ö.O. ile Uluabatlı Hasan İ.Ö.O., T Grubu’nda ise H. Ahmediye Onur İ.Ö.O. ile Taşlık İ.Ö.O. karşı karşıya geldi. Çekişmeli ve bir hayli zevkli geçen karşılaşmaların sonrası 60 dakika boyunca mücadeleyi elden bırakmayan takımlar sahadan galip ayrıldı. Dün oynanan karşılaşmalarda ise şu sonuçlar alındı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.