Futbol şölenine davet!

Tüm köyler turnuvada yer alsın diye katılım ücreti 300 TL olarak belirlendi:
 
 
Karacabey Taşlık Köyü’nde 01 Ekim 2011 tarihinde başlayacak futbol organizasyonun ismi “Karacabeyliler Derneği 1. Geleneksel Taşlık Şehitleri Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” olarak değiştirildi. Tüm köylerin turnuvada yer alması amacıyla da katılım ücreti 300 TL olarak belirlendi.
Bursa Karacabeyliler Derneği’nin düzenlediği ve Bursa Genç Futbol Hakemleri’nin büyük katkı sağladığı turnuva başvuruları Taşlık Köyü’nde yarın akşam saat 20.00’de yapılacak toplantı ile son bulacak.
Organizasyon Başkanı Erdinç Derya, amaçlarının dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmek olduğunu yineledi. Spor yaparak sağlıklı ve zinde bireyler kazandırmak istediklerini vurgulayan Derya, “Kentler ve hatta gönüller arasında kalıcı dostluk ve kardeşlik köprüleri kurarak, husumet ve küskünlüklere son vermeyi amaçlıyoruz. Gelecek nesillere örnek olmak en büyük hedefimizdir” dedi.
01 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 13.00’de başlaması planlanan futbol turnuvasına katılmak isteyen köylerin 0535 719 90 44 ve 0532 730 97 69 numaralı telefonları aramalarını istendi.
Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ise, spora ve sporcuya büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Spora verilen değeri her platformda maddi ve manevi olarak destekleyeceklerini belirten Ceylan, bu konuda var gücüyle çalışacaklarını ifade etti.
Ceylan, “İlçemiz ve köylerimizde yetişen gençlerimizin spor yapmalarına olanak tanıyacağız. AK Parti Bursa Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı da yapılacak olan organizasyonda yanımızda yer aldı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Düzenlenecek “Karacabeyliler Derneği 1. Geleneksel Taşlık Şehitleri Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası”na tüm köyleri davet eden Milletvekili Önder Matlı, turnuvanın dostluk ve kardeşlik adına yakışır olmasını diledi. Spor yapan gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak duracağını belirten Matlı, bu konuda her zaman destek vermeye hazır olduğunu sözlerine ekledi.
Katılım koşulları
1-Katılım payı olarak köyler 300 TL ödeyeceklerdir. Ödeme toplantı akşamı yapılacaktır. (Tüm köylerin yer alması amacıyla katılım payı uygun bir fiyata çekilmiştir. Takımlar isterlerse forma verilecektir. Formalar fiyata dahil değildir)
2-Takım kadroları köy gençlerine öncelik verilerek kurulacak ve yaş sınırı olmayacaktır.
( Yaşı küçük sporcular ailesi tarafında “Futbol Oynamasında Sakınca Yoktur” yazılı ve imzalı belge getirecektir)
3-Yabancı oyuncu statüsü turnuvaya katılan takım temsilcileri arasında oylamaya sunulacaktır.
4-Tek devre lig usulüne uygun olarak galibiyet için 3 puan, beraberlikte “1 puan” ve malubiyette “0” olacaktır.
5-Tüm müsabakaların istendiği takdirde video kamera ile kayda alınarak bir kopya olarak kaptanlara teslim edilecektir. Ücreti peşin olarak ödenecektir.
6-Guruplarında ilk iki sırayı alan takımlar Çeyrek Final, Yarı final oynayarak son olarak galip gelen takımlar Şampiyonluk için sahaya çıkacak. Yarı Finalde mağlup olan takımlarda 3.lük için mücadele edeceklerdir.
7-Müsabakaların devre aralarında takımlarında  “18 yaş altı “penaltı yarışması yapılacaktır.
8-Şampiyon, ikinci, üçüncü olan takımlara, En Centilmen Takıma, Gol Kralına, En iyi kaleciye, Penaltı birincisine kupa, madalya ve plaket verilecektir.
9-Takım kadroları 11 asil ve 7 yedek ile toplan 18 kişi olacaktır.
10-Maçlar tam sahada 3 hakem triosu ile yönetilecek. Tertip Komitesi de müsabakalarda gözlemcilik yapacaktır. Toplantı akşamı oyun kurallarının tam ve kesinleşmiş halini katılımcılarımıza elden dağıtılacaktır.
11-Müsabakalarda tekmelik takmak zorunlu olacaktır. Takmayan sporcu sahada yer alamaz.
12-Sarı ve kırmızı kart uygulamalarında resmi kurallar geçerliliğini koruyacak ve sporculardan bu konulara hassasiyetle uymaları istenecek. Disiplinsiz tavır ve davranışlara müsamaha gösterilmeyecektir.
NOT: Organizasyon komitesi her türlü değişiklik yapma hakkı saklı kalacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.