FIRSATI KAÇIRMAYIN…

*KARACABEY TİCARET VE SANAYİ ODASI , BURSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ve KARACABEY SOYAL GÜVENLİK İŞBİRLİĞİNDE 7143 sy. YAPILANDIRMA KANUNU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENİYOR…

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı, Karacabey Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü, Karacabey Vergi Dairesi Müdürlüğü, BSMMO Karacabey İlçe Temsilciliği ve Demirci Marangozlar Odası işbirliği ile düzenlenen 7143 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun hakkında bilgilendirme toplantısı KTSO Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

25 Haziran 2018 Pazartesi günü saat 14.00 de düzenlenecek bilgilendirme toplantısında Bursa Vergi Dairesi Grup Müdürleri ve Gelir İdaresi Uzmanları tarafından, kanunun vergi yapılandırması ile ilgili kısımları katılımcılarla aktarılacak. Yapılandırma kapsamında iptal edilecek gecikme cezaları ve faizleri örneklerle açıklandıktan sonra katılımcıların soruları cevaplandırılacak. Toplantının devamında Sosyal Güvenlik Kurumu sunumu ile kanun getirdiği fırsatlar katılımcılarla paylaşılacak ve örnekler üzerinden sorular yanıtlanacak

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun kapsamına giren kurum / kuruluş alacakları arasında Oda / Borsa aidat alacaklarının da yer aldığı ifade edilirken; Kanunun yayımlandığı tarih olan 18.05.2018 öncesi son ödeme tarihi geçmiş aidatların yapılandırma kapsamında olduğu belirtildi.

Oda / Borsa Aidatlarını Yapılandırmak İçin Son Başvuru Tarihi 31 Temmuz 2018

 Açıklamada oda / borsa aidatlarının yapılandırılması için son başvuru tarihinin 31 Temmuz 2018 olduğu; Yapılandırmadan faydalanmak isteyen üyelerin 31 Temmuz 2018 tarihinden önce başvuru yapmaları gerektiği bildirildi.

Tarih               : 25 Haziran 2018 Pazartesi  

Saat                 : 14.00

Yer                  : Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.