Fırıncı Abdullah Amca’dan anlamlı ziyaret

Dayı Karacabey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Yalazı, meslekte 30 yılı başarı ile tamamlaması nedeniyle Bursa Tabib Odası’nca ödüllendirilen Doktor Mehmet Yetim’e moral desteği verdi.
Dernek Başkanı Abdullah Yalazı, özverili çalışmaları ile halk sağlığına büyük katkılar sağlayan Doktor Mehmet Yetim’e tebrik ziyareti gerçekleştirirken duygu dolu anlar da yaşandı.
Ziyaretin kendisini son derece mutlu ettiğini ve büyük bir anlamı da olduğunun altını çizen Doktor Mehmet Yetim, “Benim doktor olup okumamda en büyük katkısı olan değerli büyüğüm Abdullah Yalazı’dır.
Aile imkânlarımız oldukça kısıtlı 7 yaşında bir çocuktum. Aile bütçesine katkıda bulunabilmek için bir gün simit satmaya karar verdim.
Bir simitçinin kapısından içeri girip simit satmak istediğimi söyledim. Bir tablaya 20 tane simit koyup üzerini sararak bana teslim etti. ‘Bugünlük bunları sat yeter’ dedi. İşte O Fırıncı Amca Abdullah Yalazı’dır.
O günden sonra üniversiteyi kazanana kadar onun simitlerini satarak okudum. Ve simit satmaktan da hayatım boyunca hep gurur duydum, herkese de anlattım.
Belki de o gün olumsuz bir cevap alsaydım, geri çevrilseydim bütün kaderim ve mücadele azmim değişebilecekti.
Bu nedenle ömrümde aldığım en büyük hediye işte bugün gerçekleştirilen bu kutlama ziyareti oldu.
Fırıncı Abdullah Amca’ma sonsuz teşekkür ve minnettarlığımı sunuyor, ellerinden öpüyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.