Final adı; Bakırköy-Hamidiye

 

Karacabey'i kasıp kavuran Köyler Ligi'nde finalin adı belli oldu. Geçtiğimiz Pazar günü M. Fehmi Gerçeker Stadı'nda oynanan yarı final karşılaşmalarının ardından Bakırköy ile Hamidiye finale adını yazdırdı.

İlçede 22 Aralık 2012 günü start alan Kaymakamlık Süt Birliği Kupası Köyler Ligi Futbol Turnuvası'nda sona yaklaşıldı. Bu hafta oynanan yarı final maçlarında Hamidiye Ortasarıbey'i 3-2, Bakırköy de Keşlik'i 2-1 yenerek tarihi bir başarıya imza attı. Köyler Ligi'nin en büyüğünü belirleyecek olan final karşılaşması ise 10 Mart 2013 Pazar günü oynanacak.

Bakırköy tarih yazdı

Köyler Ligi'nin bu yıl kuşkusuz en dikkat çeken takımı, Bakırköy'dü. Sessiz ama derinden gelen Bakırköy, B Grubu'nda oynadığı 6 maçın 5'inden zaferle ayrıldı. Bir kez kaybeden Bakırköy, lider olarak çeyrek finale çıktı.

Çeyrek final mücadelesinde Subaşı'nı 2-1'le geçen ve yarı finalde de turnuvanın iddialı ekiplerinden Keşlik'i aynı skorla deviren Bakırköy, tarihi bir başarıya imza atarak, Köyler Ligi'nde ilk kez final oynama şansı yakaladı.

Keşlik maçının bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir coşku yaşayan Bakırköy'lü futbolcular ve teknik heyet, mutluluklarını taraftarlarıyla paylaştı. Final sevinci ile inanılmaz bir gün yaşayan Bakırköy halkı, büyük başarıyı çalgılar eşliğinde köy meydanında kutladı.

Son şampiyon yine finalde

Köyler Ligi'nin en güçlü ekiplerinden biri olan Hamidiye ise, dördüncüsü düzenlenen turnuvada üçüncü kez final heyecanı yaşayacak.

Bu yıl yine üstün bir performans gösteren Hamidiye, A Grubu'nda oynadığı 6 maçın 4'ünü kazanırken, bir beraberlik ve bir de mağlubiyet aldı. Tek yenilgisini grubun son maçında Akçakoyun'a karşı 2-0'lık skorla alan Hamidiye, lider olarak çeyrek finale çıktı.

Çeyrek finalde Sultaniye'yi 1-0 ve yarı finalde de Ortasarıbey'i 3-2 ile deviren Hamidiye, bu yıl da finale çıkmayı başardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.