Fibabanka Karacabey’in hizmetinde

Fibabanka’nın 79. şubesi önceki gün Karacabey’de hizmete açıldı. İşadamı Hüsnü Özyeğin tarafından kurulan Fiba Grubu’nun, Türkiye’deki bankacılık faaliyetlerini yürüten Fibabanka A.Ş., önceki gün Tabaklar Mahallesi, Bandırma Caddesi üzerinde Karacabey Şubesi’ni açtı. Bankanın şube müdürlüğünü ise daha önce Ziraat Bankası Şube Müdürü olarak ilçede görev yapan deneyimli bankacı Ahmet Akpınar yürütüyor.
Türkiye’de Karacabey’le birlikte 79 şubesi bulunan Fibabanka’nın, Ticaret, KOBİ, Bireysel ve Tarım Bankacılığı alanlarında vatandaşlara kaliteli ve hızlı hizmet verdiğini aktaran 26 yıllık bankacı Müdür Akpınar, Karacabey’i çok iyi bildiğini belirterek, bilgi ve birikimlerinin gücüyle iyi bir müşteri potansiyeline sahip olacaklarına inandıklarını belirtti.
Karacabey’in Türkiye’nin tarım, gıda, sanayi ve ticaret açısından çok önemli bir merkez şehir olduğuna dikkat çeken Akpınar, “Yeni şubemizin Karacabey halkına hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz. Bizler ilçede, vatandaşlarımıza, esnafımıza, memurumuza ve çiftçimize en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek için gayret göstereceğiz. Hizmet alanlarımız oldukça geniş olup, yenilikçi yaklaşımlarımızla hedefimiz müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmaktır” şeklinde konuştu.
Fibabanka ve Bankacılık Hizmetleri
Türkiye’nin önde gelen sanayici ve iş adamlarından biri olan Hüsnü Özyeğin tarafından Portekizli bir banka olan Millenium Bank’ın Türkiye de faaliyet gösteren grubunu satın almak suretiyle 2010 yılında Fibabanka’yı kurmuştur.
Fibabanka Hüsnü Özyeğin’in kurmuş olduğu ilk banka değildir. İş adamı ilk olarak 1987 yılında Finansbank’ı kurarak finans sektörüne ilk adımı atmış lakin 2006 yılının Ağustos ayında Finansbank’ı National Bank Of Greece satmıştır. Çalışmalarını sürdürdükten sonra 2010 yılında yeni bir bankaya imza atmak suretiyle Fibabank’ı kurmuştur.
Fibabanka, Türkiye’de 79 şubesiyle Ticari, Kobi, Bireysel ve Tarım Bankacılığı ayrıca Sigorta ve Emeklilik hizmetleri vermektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.