FENER’İ DE SÖNDÜRECEĞİZ!

Karacabey Belediyespor Yöneticisi Feridun Koç, iddialı konuştu:

Karacabey Belediyespor Yöneticisi Feridun Koç, Türkiye Ziraat Kupası’nda eşleştikleri Fenerbahçe’yi eleyebilecek güçte olduklarını söyledi.

Karaca’nın, Süper Ligin başarılı ekiplerinden Hatayspor’u Hatay’da yenerek 5. tura çıkmasının rastlantı olmadığını göstermek istedikleri dile getiren Feridun Koç, “Takımımızın tüm futbolcuları çok karakterli bir futbol oynuyor. Sahada çok koşan ve galibiyetin dışında başka bir şey düşünmeyen mavi siyahlıların iştahlı oyunu taraftarlarımızı gururlandırıyor. Futbolcularımız Ziraat Kupası’nda şu ana kadar çok başarılı performans gösterdiler. Buraya gelene kadar yaptığımız tüm karşılaşmalarda oynadıkları oyun ve aldıkları sonuçlarla bizleri mutlu ettiler. Sıra Fenerbahçe’de. Fener’i de yeneceğiz. Neden olmasın ki?” dedi.

16 Aralık Çarşamba günü saat 21.00 de Kadıköy’de Fener’e konuk olacaklarını belirten Koç, taraftarların inanmasını ve sürprize hazır olmalarını istedi. Koç ayrıca futbolculara Kazdağları’ndan getirdiği organik C vitaminli mandalinaları ikram etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.